Willock fra start mot Arsenal?

De Gea starter – og kanskje røpet Matty Willock seg på twitter fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Jose Mourinho gjentok torsdag kveld, etter seieren mot Celta Vigo, at de som har spilt mye i det siste, trolig ikke blir å se mot Arsenal.

Så spørs det hvor langt han drar den tankegangen.

Uansett virker det som om spillere som Eric Bailly, Ander Herrera, Marcus Rashford og noen andre fort får en plass på benken fra start av i London.

Det som er sikkert, er uansett at David de Gea returnerer mellom stengene.

Samtidig bør ingen kanskje bli overrasket om Matty Willock også får spilletid.

Fredag kveld tweetet Willock: Guds timing er perfekt.

Like etter fjernet han tweeten, men Willock kom jo til United fra Arsenal, brødrene hans spiller fortsatt for London-laget, og timingen ville vel vært ganske perfekt om 20-åringen dermed fikk debuten sin på den sentrale midtbanen mot London-laget.

Willock satt på benken mot WBA tidligere i sesongen, med nummer 42 som trøyenummer, men kom ikke innpå den gangen. Kanskje endrer det seg søndag.

GOD KONTROLL: Jose Mourinho sender David de Gea utpå mellom stengene mot Arsenal.

David de Gea spiller uansett. Det bekreftet manageren fredag.

– Jeg liker ikke å si at denne turneringen er for en spiller, og den turneringen er for en annen. Sergio har jo også spilt en kamp i Premier League, mens David spilte to kamper i Europa League, mot Feyenoord og Fenerbahce.

– Sergio spilte også en kamp i ligacupen, mens David spilte i de andre og finalen. Likevel, søndag spiller David.

– Vi har to fantastiske keepere, og en tredje (Joel Pereira) som jeg tror kommer til å bli den beste portugisiske keeperen i sin generasjon. Jeg stoler på dem alle.

Mulig United-lag mot Arsenal: De Gea – Jones, Tuanzebe, Smalling, Darmian – Carrick, Willock – Mata, Lingard, Rooney – Martial

Marouane Fellaini er uansett suspendert, mens Ashley Young må betegnes som svært tvilsom grunnet en mistenkt strekk mot Celta Vigo. Fra før av er det kjent at Luke Shaw, Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimovic og trolig også Timothy Fosu-Mensah er skadet.

Så er det selvsagt mulig at unggutter som nevnte Matty Willock og Scott McTominay får en sjanse.

Spørsmålet er mest om Bailly, Blind, Valencia, Herrera, Pogba, Mkhitaryan og Rashford virkelig hviles mot Arsenal.

 

Powered by Labrador CMS