degea3234

De Gea inn i topp-10: – Han var fantastisk

Publisert Sist oppdatert

United har spilt fire kamper etter VM-pausen, og holdt nullen i alle.

Etter 3-0-seieren mot Bournemouth tirsdag står David de Gea med 12 nuller på 23 kamper denne sesongen, samtidig som han tirsdag spilte sin 510. kamp, noe som betyr at han nå deler 10. plassen over spillere med flest kamper i United-historien.

Luke Shaw, som selv spilte en god kamp, lot seg imponere.

– Dette var et veldig godt resultat for oss. I perioder surret vi litt, slapp til sjanser imot, men De Gea var strålende med flere gode redninger. Det sørget for at vi var foran i kampen og ga oss til slutt også en ny null, sa Shaw.

– Han måtte jobbe for nullen sin i dag, sa Ten Hag.

De Gea selv sa mye det samme som Shaw om selve kampen.

– Vi slapp egentlig til for mange sjanser. Vi mistet litt tempo, ble litt slitne og de skapte noen sjanser, men det er en fantastisk følelse å holde nullen.

– Jeg føler at hele laget fortjente det. I denne kampen byttet vi også på stopperne, den bredden er viktig, at alle er klare. Innbytterne som kom innpå hjalp oss også. Nå føles det som om alle drar i samme retning. Alle gir alt på trening, og det er fantastisk å kunne oppleve det.

Se høydepunktene fra kampen her:

 

Han er stolt over topp 10-plasseringen over antall kamper.

– Det er en stor ære. Helt vilt, egentlig, men jeg føler meg bra og så får vi se hvor langt jeg kan nå på den lista.

Spillere med flest kamper for United i historien:

 

Shaw var veldig fornøyd med målet sitt.

– Jeg scorer ikke mange mål med høyrefoten min, så det var bra. Så er jeg en venstreback, men jeg håper at jeg imponerte manageren som midtstopper, slik at jeg også kan være et alternativ der, sa han.

Powered by Labrador CMS