shawintervju260223b
Skjermbilde: https://twitter.com/footballdaily/

– Stolt av laget

Publisert Sist oppdatert

Luke Shaw og David de Gea ble intervjuet sammen av Sky Sports etter ligacupfinaletriumfen mot Newcastle.

– Vi har snakket tidligere om at vi ønsker å skape vår egen historie her, med det nye laget og den nye manageren, og jeg tror dagen i dag var starten på det, forteller Shaw, som hadde den målgivende pasningen til Casemiros mål.

– Det er en veldig god følelse. Vi tapte jo den forrige finalen jeg spilte i her. I dag er jeg veldig glad og stolt av laget.

Se jubelscenene fra Wembley:

Det ble i intervjuet kommentert av reporteren hvordan Shaw så ut til å være bortom samtlige spillere og andre United-ansatte han kunne få gratulert etter kampen.

– Jeg tror folk innimellom har lett for å glemme folka som ikke er på banen. Jeg har vært her lenge nå, og jeg har hatt mange gode øyeblikk her, og mange dårlige. De har alltid støttet meg, når jeg har vært på treningsfeltet, og de fortjener dette like mye som oss.

rashfordshaw260223
SHAW KOR GLAD HAN ER: Marcus Rashford, Luke Shaw og Bruno Fernandes feirer 2-0-målet.

David de Gea slo til med flere gode redninger, og er glad for å vinne et nytt trofé som United-spiller.

– Det er den perfekte starten for en ny æra. Vi spilte en veldig god kamp og vant 2-0 mot et veldig godt lag, og en kan se på fansen nå at alle er så lykkelige. Det er fint øyeblikk for oss, så la oss nyte det, og så gjøre oss klare igjen.

Se intervjuet:

 

Powered by Labrador CMS