DDG nådde ikke opp

Mohamed Salah ble kåret til PFA Årets spiller.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds fenomenale keeper var en av seks forhåndsnominerte til Spillerforeningens (PFA) pris, men rakk dessverre ikke helt opp.

Isteden slo ett av forhåndstipsene inn, og Liverpools scoringsfenomen Mohamed Salah gikk seirende ut av kampen med City-trioen Kevin De Bruyne, David Silva og Leroy Sané, samt David De Gea og Tottenhams Harry Kane (tilfeldig rekkefølge).

DDG nr. 3

Også BBCs lesere ble bedt om å kåre sin vinner ut fra den ovennevnte shortlisten, og også her gikk Mohamed Salah seirende ut med hele 76 % av stemmene. Han vant foran De Bruyne som fikk 14 %, og David De Gea på tredjeplassen med 6 %. Deretter fulgte Harry Kane (3 %) og City-duoen David Silva (1 %) og Leroy Sané – som faktisk ikke fikk en eneste stemme.

Årets unge spiller

Til gjengjeld kunne City-ving Sané glede seg over å bli kåret til PFA Årets unge spiller. I denne kategorien var Marcus Rashford en av de nominerte, men heller ikke han rakk altså helt opp i konkurransen. Det gjorde heller ikke de øvrige forhåndsnominerte, Harry Kane,  Fulhams Ryan Sessegnon, eller Sanés City-kamerater, Ederson og Raheem Sterling.

Kilde: BBC

Årets PL-lag:

Powered by Labrador CMS