De Gea og Mata i Spania-troppen

De Gea og Mata med for Spania mot Bolivia, men Del Bosque utsatte det endelige VM-uttaket.

Publisert Sist oppdatert

30 spillere skulle bli til 23 spillere, og å skulle ta bort sju mann fra den preliminære troppen er ingen enkel oppgave for landslagssjef Vicente del Bosque, siden den spanske troppen har mange klassespillere i alle ledd.

I tillegg var det flere usikkerhetsmomenter, for eksempel rundt skaden til Diego Costa og Jesús Navas. At Thiago Alcántara var ute av troppen på grunn av skade var derimot helt sikkert.

På grunn av alt dette endte Del Bosque med å utsette uttaket av den endelige VM-troppen. I stedet tok han ut 19 mann som skal møte Bolivia i treningskamp fredag 30. mai, en tropp som ikke inkluderer spillere fra Madrid-klubbene. I tillegg mangler Jesús Navas, Álvaro Negredo og Fernando Llorente, uten at det gjør de uaktuelle til VM.

Gerard Deulofeu skal i motsetning til de andre 18 ikke være aktuell for den endelige VM-troppen. Den blir tatt ut 2. juni, blir det meldt.

Som en av tre keepere skal De Geas plass være trygg så lenge han ikke blir skadet.

De 19 som møter Bolivia:

Keepere: Pepe Reina, David de Gea.

Forsvarere: Gerard Piqué, Raúl Albiol, Javi Martínez, Jordi Alba, César Azpilicueta, Alberto Moreno

Midtbane: Xavi,  Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Santi Cazorla, Ander Iturraspe, Cesc Fàbregas, Juan Mata, David Silva, Gerard Deulofeu.

Angrep: Pedro, Fernando Torres.

Powered by Labrador CMS