– Jeg vet at De Gea vil være her

MANCHESTER: Positive meldinger fra manageren om David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

Young Boys ble slått 1-0 på Old Trafford, selv om United-fansen måtte vente til overtid for å få seiersmålet som også sendte laget videre til knockout-spillet i Champions League.

På pressekonferansen etter kampen skrøt José Mourinho selvsagt av spillerne, som holdt det gående gjennom samtlige 93 minutter og var tydelig slitne på tampen.

Han var imidlertid også klar på at seieren var mulig nettopp fordi David de Gea – på nærmest mirakuløst vis – reddet en avslutning som endret retning tre ganger via andre spillere før den holdt på å lure seg over streken og gi gjestene ledelsen.

Samtidig vet vi at De Geas kontrakt går ut til sommeren, selv om United har opsjon på en forlengelse med ytterligere ett år.

Det betyr at han jevnlig kobles bort fra United, for eksempel til Juventus og Paris St. Germain, som har vært tilfelle den siste tiden.

– Han er verdensklasse. Han er verdens beste keeper, sa Mourinho da han møtte pressen.

– Hvis vår ambisjon er å være en vinnende klubb så trenger man verdens beste keeper. I tillegg trenger man da noen andre spillere som holder verdensklasse.

– Akkurat nå har vi i alle fall verdens beste keeper, og jeg vet at han vil bli her. Jeg vet også at agenten hans er fornøyd med å få til det spilleren hans ønsker, og jeg vet også at styret ønsker at han skal bli. Det jobber de nå for å få til.

– Så forhåpentligvis ender dette, heller raskt enn sent, med en positiv ende på denne saken, sa United-manageren.

Les også: Mourinho med tydelig hilsen til de som «elsker» ham…

Powered by Labrador CMS