Er han god nok for Manchester United?
Er han god nok for Manchester United?

– Jeg er alltid klar

Sergio Romero er positiv, til tross for lite spilletid.

Publisert Sist oppdatert

David De Gea er regnet som en av verdens beste keepere. Da sier det seg selv at det blir begrenset med spilletid for Sergio Romero, men den argentinske landslagskeeperen har utelukkende ros å komme med til treningsstaben i Manchester United.

– Alt i alt, så jobber vi veldig godt sammen. Vi har to keepertrenere; Silvinho Louro og Emilio Alvarez, og de fungerer veldig godt sammen med oss, sier Romero til Manutd.com.

t40

Må være klar

Romero startet i Ligacup-kampen mot Northampton og Europaliga-kampen mot Zorya, hvor det til sammen ett baklengsmål og to greie seiere. Dette skal ha gitt selvtillit til andrekeeperen vår.

– Du jobber hardt hele uken for å bli 100% klar til kamp, og du ønsker å vise treneren og lagkameratene at du er klar hvis det er nødvendig.

– Det er viktig å få en kamp eller to under beltet, og det er enda bedre når det går bra. Da ønsker man bare å fortsette med den harde jobbingen, og forbedre seg, sier Romero.

Gode treninger

Romero har masse skryt på lager til de nye trenerne Jose Mourinho har tatt med seg til klubben, og snakket litt om hvordan de forbereder seg på treninger til alle scenarioer en keeper kan møte i kamp.

– Vi har mange forskjellige øvelser, som skal gjøre oss bedre på mer enn bare en ting. Det er en kompleks rolle å være keeper i dagens fotball, så det er viktig at vi kan takle mange forskjellige ting.

– Trenerne oppmuntrer oss til å være årvåkne og mer bevisst på at førsteballen ikke alltid ender i hendene dine. Selv om du kanskje har kampens beste redning, kan det bli en corner, eller ballen kan havne ut i feltet igjen, og da er det viktig at man er våken og klar for det, avslutter Romero.

 

Powered by Labrador CMS