BEST: Ingen har flere clean sheets enn David De Gea.

– Samtalene har startet

The Telegraph melder at kontraksforhandlingene er underveis.

Publisert Sist oppdatert

Tiden flyr, og Uniteds spanske målvakt har bare halvannet år igjen av sin nåværende 4-årsavtale. United har imidlertid passet på å sikre seg opsjon på ytterligere ett år, noe som i praksis vil si at De Gea er bundet frem til sommeren 2020 — vel å merke dersom klubben ønsker det.

Og hvorfor skulle den ikke det …?

– Det er jo åpenbart at vi ikke vil gi avkall på opsjonen, sa José Mourinho, ifølge ManUtd.com, under fredagens pressekonferanse, på delen som hadde sperrefrist frem til søndag kveld.

– Med en keeper av hans klasse og en klubb som bare ønsker å bli bedre og bedre, sier det seg selv at vi ikke kommer til å gjøre det, sa United-manageren videre, og røpet at klubben tvert imot tar sikte på å overtale De Gea til å binde seg til en ny langtidskontrakt.

– Ed Woodward er ikke på ferie — han tar knapt ut feriedager i det hele tatt — og selvfølgelig forsøker han å gi ham en kontrakt som innebærer at David blir værende langt utover opsjonsperioden, en periode som vi selvsagt vil benytte oss av, sa Mourinho.

– Samtalene har startet

Troverdige James Ducker i The Telegraph melder nå at selv om samtalene er på et tidlig stadie, har ballen for alvor begynt å rulle.

Saken understreker det Mourinho tidligere har uttalt – at han ikke har noen intensjon om å se verdens beste keeper forlate Old Trafford.

Jorge Mendes skal ha vært på Carrington denne uka for å ta del i samtalene, samtidig som han også forhandler frem en forlengelse til José Mourinho.

Det er en travel januar, dere.

Utsikter til solid lønnsøkning

I denne forbindelse skyter The Mirror inn at Ed Woodward ønsker å innlede samtaler med 27-åringens representanter. Der er planen blant annet å diskuteres utkastet til en avtale som vil gi spilleren et lønnshopp fra £190.000 til rundt £250.000 i uken.

– Jeg vet ikke om samtalene allerede er igang, men jeg stoler på styret, sa Mourinho, og understreket at han selv ikke forhandler med spillere.

– Jeg diskuterer verken tall eller avtaler; jeg sier bare det som er helt innlysende — at David er en mann vi må beholde.

Powered by Labrador CMS