Tre keepere på fire kamper?

José Mourinho har lovet vår unge keeper en mulighet i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Det ser ikke ut til at ryktene om David De Gea og Real Madrid vil forsvinne med det første.

Nå går avisene så langt som å påstå at søndagens oppgjør mot Tottenham kan være De Geas siste opptreden i United-trøya, ettersom Mourinho allerede har bekreftet at Sergio Romero får fornyet Europaliga-tillit i finalen 24.mai.

Så er saken den at United ikke bare har to veldige gode keepere i David De Gea og Sergio Romero, men vi har også en ung portugiser i laget som Mourinho selv har sagt kan bli en av de aller beste: Joel Pereira.

Pereira tilbragte første delen av sesongen på utlån til portugisiske Belenenses før han ble tilbakekalt i januar – da Sam Johnstone fikk prøve seg på utlån hos Steve Bruce og Aston Villa.

José Mourinho hyller stemningen mellom Uniteds keepere. Her: David De Gea og Sergio Romero.
José Mourinho hyller stemningen mellom Uniteds keepere. Her: David De Gea og Sergio Romero.

Akademiproduktet fikk prøve seg på førstelaget allerede i januar, da han ble byttet inn for Sergio Romero da det gjensto drøye ti minutter på klokka mot Wigan i FA-cupen.

– Vi har tre veldig gode keepere. Det er de to erfarne, landslagskeeperne til Spania og Argentina, og så har vi 20-åringen Pereira som jeg tror kommer til å bli Portugals førstevalg i løpet av noen år. Han er fortsatt ung og født i klubben (Manchester United), laget av klubben, sa Mourinho nylig ifølge Daily Mail.

– Joel Pereira er fantastisk og jeg kommer til å gi han sjansen i Premier League denne sesongen. Så vi har tre veldig gode keepere, men en klubb på denne størrelsen kan ikke ta sjansen på å ha én god og én dårlig keeper heller.

Avisene spekulerer mener altså at De Gea vokter buret søndag ettermiddag mot Tottenham, men at Pereira får muligheten i mål mot enten Southampton eller Crystal Palace – før Romero skal holde nullen på Friends Arena i Europaliga-finalen mot Ajax.

Er det riktig av Mourinho å gi rullere på keeper-plassen nå på tampen av sesongen?

Powered by Labrador CMS