De Gea sto over

David De Gea glimret med sitt fravær, men Spania ble reddet av United-linkede Álvaro Morata.

Publisert Sist oppdatert

De Gea pleiet sykdom og måtte overlate keeperplassen til tidligere Liverpool-målvakt Pepe Reina, da Spania onsdag kveld fikk besøk av Colombia i Murcia.

Kampen, som til tross for De Geas fravær inneholdt en rekke United-linker, holdt på å ende med et første nederlag for Spanias ferske landslagssjef, Julen Lopetegui.

Les også: Darmian fikk 90 minutter

Etter 55 minutter fikk Lopetegui se United-linkede James Rodriguez’ corner finne hodet til en tidligere United-spiller, høytflygende Radamel Falcao. Dermed hadde Colombia snudd oppgjøret etter spansk ledermål midtveis i første omgang og utlikning seks minutter før pause. Den siste kom  for øvrig som følge av mislykket inngripen av nok en ex-Red, Barcelona-stopper Gerard Pique.

Morata slår til

Så, helt på tampen, i det mange av de fremmøtte var begynt å innstille seg på et sjeldent spansk nederlag, ble rampelyset inntatt av et av øyeblikkets aller heteste United-kandidater.
Álvaro Morata snek seg inn foran sin oppasser og stanget et overlegg fra venstre vakkert i mål ved bortre stolpe. Spanjolenes ære var gjenopprettet.

Powered by Labrador CMS