Ryktesaker, uke 6

Oppdatering om De Gea-kontrakt.

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Ryktesaker uke 5


Søndag 10. februar:

19.14: Det er en svært rolig ryktedag, men vi tar med oss at Sunday Mirror skriver at David de Geas representanter fortsatt har høye krav til De Geas neste United-kontrakt. Spanjolen er klar for å vie sine beste år til United, men kravet fra representantene hans er på £350 000 i uka, noe som vil gjøre ham til den nest best betalte i United bak Alexis Sánchez.

De Geas kontrakt går ut sommeren 2020.

Lørdag 9. februar:

10.14: Daily Mirror skriver at United, Arsenal, Lyon og RB Leipzig er blant klubbene som følger med på Norwich-stopper Ben Godfrey, som har vært en viktig spiller for kanarifuglene (som i skrivende stund topper Championship-tabellen) denne sesongen.

I morgen spiller de mot erkerival Ipswich, og da kommer både United og Arsenal til å ha speidere på tribunen, skriver avisa. Artikkelen er ført i pennen av United-kjenner David McDonnell.

Den tidligere York-spilleren spilte i fjor sammen med Dean Henderson på lån i Shrewsbury.

08.24: Le 10 Sport hevder at United holder kontakten med Lyon-midtbanespiller Tanguy Ndombeles representanter, men uten å virkelig ha startet diskusjoner.

Det samme gjelder Manchester City. Da er interessen enda mer konkret når det gjelder Juventus og Inter, som begge skal ha hatt relativt seriøs kontakt med Lyon. PSG, Barcelona og Real Madrid blir også kreditert med en interesse for 22-åringen, som Le 10 Sport mener at ligger an til å kunne bli solgt for mer enn €50 millioner i sommer – Lyon-president Aulas sies å forvente minst €80 millioner (£70 millioner) for spilleren som foreløpig har fire franske landskamper.

Fredag 8. februar:

08.20: Ander Herrera er på utgående kontrakt og sier at han ønsker å bli værende i Manchester United:

– Hvis jeg fortjener det, får jeg ny kontrakt. Jeg var årets spiller for to år siden, og jeg føler meg veldig bra for øyeblikket, sier spanjolen til nyhetsbyrået PA.

08.15: Det er ingen hemmelighet at José Mourinho ønsket seg en ny midtstopper i sommer, og ifølge Manchester Evening News fortsetter jakten på en ny stopper selv om portugiseren nå er borte. United-journalist Samuel Luckhurst trekker fram Kalidou Koulibaly, Milan Skriniar og danske Joachim Andersen som de tre mest aktuelle. Mens Koulibaly var umulig å hente i sommer, skal Inter ha krevd 76 millioner pund for Skriniar. I stedet forsøkte United seg på Toby Alderweireld. Han skal ikke lenger være aktuell fordi han anses som en kortidsløsning. Tidligere United-speider Javier Ribalta skal ha vært sentral i å kartlegge alternativene. Milan-kaptein Alessio Romagnoli og Nikola Milenkovic skal også stå på listen.

08.10: Tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho skal være frustrert i Barcelona, og tidligere rapporter har hevdet at Manchester United er blant klubbene som følger brasilianerens situasjon. Ifølge Sport har imidlertid Coutinho klubbens og garderobens tillit, til tross for variable prestasjoner i Spania.

08.00: Inter skal være interessert i å hente José Mourinho som ny trener, og ifølge Daily Mirror skal portugiseren være i dialog med klubbdirektør Beppe Marotta. Antonio Conte kobles også til jobben, til tross for at Luciano Spalletti fortsatt er klubbens trener. 

Torsdag 7. februar:

12.40: Denne linken virker spekulativ, men vi tar den med likevel. Daily Star melder at Real Madrids franske midtstopper Raphael Varane er Uniteds førstevalg som ny midtstopper. 

Sjansene for at franskmannen havner i United virker imidlertid minimale. I sommer møtte Ed Woodward Real Madrids mektige mann Florentino Pérez og da Varanes navn dukket opp i samtalen var beskjeden kort og presis: Ikke til salgs!

10.40: I Manchester United-ledelsen skal man være svært interesserte i å få Ander Herreras underskrift på en ny kontrakt. Spanjolen selv skal også være innstilt på å bli i United, melder The Sun.

Også Juan Mata skal ha fått en nytt kontraktsforslag fra United, men spanjolen er så lagt i tenkeboksen.

08.00: Ole Gunnar Solskjær er nå i førersetet med tanke på å få managerjobben i United på permanent basis. Det skriver Mirror.

Det er avisens fotballsjef John Cross som har ført saken i pennen og ikke mannen som kjenner United best, nemlig David McDonnell. Cross skriver at United-ledelsen tviler på at de kan lokke Mauricio Pochettino bort fra Tottenham og at det, kombinert med den overbevisende jobben Solskjær har gjort, gjør at nordmannen nå er klar favoritt til å få jobben permanent,

Onsdag 6. februar:

19.55: Sky Sports melder, i likhet med Manchester Evening News, at Ashley Young er nær ved å signere en ny ettårskontrakt med United.

13.54: Vanligvis treffsikre Rob Dawson i ESPN skriver at Bayern München og Juventus er blant klubbene som følger med på Uniteds Dean Henderson, som for tiden imponerer på utlån for Sheffield United.

United ønsker å beholde Henderson, og av folk i akademiet blir han sett på som en fremtidig United-førstekeeper, ifølge Dawson.

13.42: Ifølge talkSPORT har Ashley Young signert ny kontrakt med Manchester United. Vi kommer selvsagt tilbake med mer hvis dette stemmer. Ifølge Manchester Evening News er en avtale nær, men ikke er fullført.

08.58: The Sun skriver – og det er verdt å nevne at saken ikke er skrevet av avisas United-korrespondent – at Ole Gunnar Solskjær etter Eric Baillys røde kort mot Bournemouth snakket med ivorianeren, og gjorde det klart at han var i hans planer inn mot de store kampene som ventet.

Nordmannen vurderer blant å bruke Bailly sammen med Lindelöf mot PSG, mye på grunn av tempoet. Nettopp PSG skal være blant klubbene som følger med på Baillys situasjon i United.

08.49: Tidligere Manchester Evening News-reporter James Robson skriver i Evening Standard at United er ventet å signere en stopper den kommende sommeren. Håpet er at Napoli vil være mer villige til å inngå en avtale vedrørende Kalidou Koulibaly enn de var i januar. Harry Maguire, Milan Skriniar og Alessio Romagnoli nevnes som alternativ til Koulibaly, med Toby Alderweireld som en mulig billigløsning.

Tirsdag 5. februar:

07.00: Marcus Rashford er i samtaler med United om en ny langtidskontrakt, skriver James Ducker i The Telegraph. Den nåværende kontrakten går ut sommeren 2020, selv om United har opsjon på ett år til, men den nye kontrakten vil doble lønna hans – til om lag 150.000 pund i uka i tillegg til bonuser. Rashford ser for seg fremtiden sin på Old Trafford, og har egentlig gjort det hele veien selv om han ble koblet til Real Madrid tidligere i sesongen.

Mandag 4. februar:

14.15: Sergey Pinyaev er kanskje et ukjent navn for de aller fleste av våre lesere, men i Manchester United skal det ha vært et navn som har blitt hyppig nevnt i korridorene de siste sesongene. 

Allerede som 13-åring var Pinyaev på sitt første prøvespill i klubben, og bare noen måneder senere ble han invitert tilbake.

Spilleren, født i 2004 (!), omtales som en av de mest spennende prospektene i sitt årskull.

I Manchester fikk Pinyaev møte både Solskjær og Lingard til en prat om akademiet, og han rakk også å bli avbildet med Paul Pogba på treningsfeltet.

Det virker som det er planlagt at Pinyaev skal over til United regelmessig frem til han fyller 18 år – og da eventuelt skriver en proffkontrakt med klubben.

I denne videosnutten på Youtube kan dere selv se hvorfor United er så interessert i stjerneskuddet fra Russland. 

Her kan dere lese intervju med treneren til Pinyaev i russiske Chertanovo. Det er i så fall en fordel om dere har oversettelse i nettleseren deres, eventuelt et kjennskap til det russiske språk.

Powered by Labrador CMS