Fullt kaos rundt De Gea

Begge klubbene prøver å bevise at papirarbeidet ble ordnet i tide.

Publisert Sist oppdatert

Real Madrid og Manchester United har hatt en hel sommer på å få i stand en avtale for David de Gea.

Likevel ventet klubbene helt til siste overgangsdag med å fullføre forhandlingene. Det ser ut til å ha fått konsekvenser for overgangen.

Nå melder nemlig Guillem Balague, Cadena SER og flere andre medier at overgangen har falt gjennom fordi United ikke sendte papirene tidsnok.

Det spanske fotballforbundet har bekreftet at papirene ble sendt inn for sent, og både United og Real Madrid forsøker angivelig å bevise at papirene ble ordnet i tide.

Det blir også hevdet at papirene ble sendt i tide, men at dokumentene ikke kunne åpnes.

Papirkaoset er en sjokkerende vending i en sak som virket å kun ha en mulig utvei; nemlig at De Gea skulle bli Real Madrid-spiller, mens Keylor Navas skulle komme motsatt vei.

Den spanske avisen Marca meldte tidligere at klubbene hadde kommet til enighet om en overgangssum på mellom 30 og 35 millioner euro.

Senere ble det klart at Real Madrid og United var enige om en sum på 40 millioner euro, altså 29 millioner pund, i tillegg til at Keylor Navas ble United-spiller.

I fjor gikk Fabio Coentraos overgang i vasken da klubbene ikke fikk papirarbeidet i orden tidsnok, og nå kan det altså ha skjedd igjen.

Powered by Labrador CMS