Ryktesaker, uke 34

Neymar kobles til United.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 23. august:

10.00: Neymar er i forhandlinger om en ny kontrakt med Barcelona, og derfor er det naturlig at brasilianeren kobles til United. Agenten til brasilianeren kaster vann på mølla ved å uttale seg om saken. Han sier at det er naturlig at store klubber som United ønsker Neymar, og at det ville være et kupp om de fikk tak i ham. Les mer her.

Lørdag 22. august:

21.30: Odd benekter at United har lagt inn et bud på Zekhnini.

20.40: Ifølge Telemarksavisa har Manchester United lagt inn et bud på tre millioner euro for Odds 17 år gamle stortalent Rafik Zekhnini. Den norske unggutten imponerte voldsomt mot Borussia Dortmund, og skal ha fanget interessen til flere storklubb. Zekhnini, som er United-fan, foretrekker angivelig en overgang til United. Les mer her.

– Drømmen er å spille for Manchester United. Det har alltid vært favorittklubben. Men man vet jo aldri om det kommer noe tilbud, sa Zekhnini til TA fredag.

11:35: Ifølge pålitelige Guillem Balague skal Barcelona være klare til å tilby en kontraktforlengelse til stjernespilleren Neymar. Balague skriver at det ikke stopper interessen fra andre lag, men at det vil være naivt å tro at brasilianeren vil forlate Barcelona.

 

08:00: Etter Pedro ikke ble United-spiller er det en ny Barcelona-spiller i Uniteds ryktebørs. Ifølge Daily Expresssom her henviser til The Sun, skal United ha vært i hemmelige samtaler med brasilianske Neymar. Den driblesterke vingen har hatt en god sesong i den spanske storklubben med 39 mål på 51 kamper.

Fredag 21. august:

09.20: Etter å ha gitt opp Pedro, håper Louis van Gaal å få lokket Gareth Bale til Old Trafford. Det skriver Daily Mail Ian Ladyman, og legger til at waliseren er en spiller United-manageren tror vil gjøre United til virkelige tittelutfordrere.
Ladyman skriver også at United øyner muligheten til å få hentet Real Madrids 18 år gamle stortalent Borja Mayoral. Den unge spissen kan bli en nøkkel for Real i deres forsøk på å oppnå en avtale for David De Gea.

08.15: David De Geas agent, Jose Mendes, har planer om et avgjørende møte med Manchester United, for å fremtvinge en overgang til Real Madrid. En «velinformert kilde» sier ifølge The Sun (krever innlogging) at det nå vil bli fortgang i saken.
– Real Madrid er overbevist om at avtalen vil bli fullført før månedsslutt, og De Gea kommer til å spille for Real denne sesongen.

07.45: Ifølge The Guardian fastholder Southampton-manager Ronald Koeman sitt tidligere standpunkt om Sadio Mané ikke er til salgs. Han gjentar også at klubben ikke har mottatt noen bud fra Manchester United, men hevder at United-interessen har gjort spilleren rastløs.
– Situasjonen er ikke enkel, men vi må bare takle den. Jeg liker det ikke, fordi spillere tenker og mister fokus på det de skal gjøre, sier Koeman, ifølge Daily Mail.

Torsdag 20. august:

20.50: Daily Mails Manchester-korrespondent (og tidligere Manchester Evening News-journalist) Mike Keegan skriver at United vurderer å trappe opp jakten på Thomas Müller. Det meldes også at United vurderer et nytt bud på Sadio Mané, og at Van Gaal vil ta det med fatning om United ikke gjør flere signeringer.

Mané selv skal være interessert i en overgang, skriver Keegan, og selv om Southampton er lite villige til å selge vil et bud på £25 millioner sannsynligvis være nok.

20.25: Thomas Müller er en spiller det meldes om United-interesse for, og det rapporteres om at United har budt £60 millioner, og at det ble avslått. Dette skrev vi om i denne spalten i går, men i lys av rapporter om at United er villige til å gå høyere så må jo nesten Müller nevnes i dag også, og han skal attpåtil ha uttalt seg om ryktene – men da hovedsaklig om overgangssummene det er rykter om. Manchester Evening News gjengir sitatene hans i denne saken.

20.02: Sadio Mané blir sterkt linket til United, men betyr dette at han blir i Southampton…?

En skal kanskje ta en slik uttalelse med en liten klype salt, siden det nok ikke er så enkelt å skulle svare på den type spørsmål!

16.20: Daily Mails Simon Jones skriver i sin transferspalte at Real Madrid er klare til å tilby Keylor Navas + penger for å sikre seg David de Gea. Dette ble også meldt av Marca for noen dager siden, og gjengitt her, så det er for så vidt ikke noe nytt. Van Gaal skal ha vært interessert i Navas i fjor, og Real Madrid håper det skal være til hjelp i forhandlingene.

Videre melder Jones også at United fortsatt er interessert i Gareth Bale, men at Real Madrid fortsatt ikke har planer om å selge waliseren.

United skal også ha distansert seg fra Kokorin-ryktene vi videreformidlet tidligere i dag. Både United og Spurs skal ha blitt tilbudt spilleren, og ser på ham som en bra spiller, men han er ikke en prioritert signering for noen av klubbene.

16.16: Før vi går tilbake til spillere som fortsatt kan gå til United: Vi må vel nesten nevne at Pedro er klar for Chelsea, mens Nicolás Otamendi har signert for Manchester City. Van Gaal skal ha bestemt seg for å ikke gå for førstnevnte, mens United hele sommeren har fortalt journalister at de ikke har vært interessert i Otamendi – til tross for alle rapportene om det fra utlandet.

13.10: Er Atletico Madrids Antoine Griezmann nestemann på Ed Woodwards besøksliste? The Telegraph melder om rykter som sier at United vil vende seg mot den franske angriperen etter å ha trukket seg ut av kampen om Pedro.

07.50: Det russiske nyhetsbyrået Tass hevder at Dynamo Moska-spissen Aleksander Kokorin er i samtaler med både Manchester United og Tottenham. Nyhetsbyrået viser til uttalelser fra  spillerens «autoriserte representant», som mener at det er god grunn til å tro at en overgang vil finne sted før 31. august. Denne informasjonen bekreftes av en kilde i hovedstadsklubben.
Dynamo Moskva skal ha mottatt bud på spilleren fra en rekke europeiske klubber, og i tillegg er også Zenit St. Petersburg interessert i den 24 år gamle angriperen.
Kokorin har 38 mål på 165 kamper siden han skrev under for Dynamo i 2008. I tillegg har han scoret 8 mål på 32 landskamper for Russland.

Onsdag 19. august:

19:45: Tidligere skrev tyske Bild at Manchester United har lagt inn et bud på ca. £60m for Bayerns Thomas Müller. M.E.N. skrev i ettermiddag at dette budet skal ha blitt avslått av den tyske storklubben.

– Det er noen spillere som ikke har en prislapp. Vi ville vært gale om hadde latt en spiller som det dra, sa Bayerns direktør, Karl-Heinz Rummenigge, tidligere i sommer da den Müller ble linket til United for første gang.

16:30: United-aktuelle Pedro skal være på vei til Chelsea, men Louis van Gaal skal ha ‘erstatteren’ klar allerede. Ifølge The Independent skal United ha vist interesse for Southampton-ving Sadio Mané. Interessen for senegaleseren skal ha starten forrige uke, og skal være grunnen til at LVG avholdt situasjonen rundt Pedro. Summen for en evt. overgang er foreløpig usikker.

10.55: The Independent viser til tyske Bild, som påstår at Manchester United har lagt inn et bud på €85 millioner (ca. £60 mill.) for Bayern München-spissen Thomas Müller.
Ut ifra dagens kurs ligger beløpet så vidt over klubbrekorden på £59.7 millioner, som for et år siden var summen som ble betalt for Ángel Di Maria.
Müllers kontrakt med tyskerne utløper først i 2019, men United vil, stadig ifølge Bild, være i stand til å tilby ham en dobling av hans nåværende lønn på rundt £135.000 i uken, dersom han drar til Old Trafford før overgangsvinduet stenger.

10.45: Chelsea skal være i ferd med å kaste seg inn i kampen om Pedro. The Guardians Dominic Fifield hevder at londonerne har åpnet samtaler med Barcelona i et forsøk på å bli enige om en overgangssum for spilleren. United mener å vite at Pedro er lysten på å komme til Old Trafford, men nå prøver altså Chelsea – etter sigende – seg på å kuppe overgangen. Les mer her.

Tirsdag 18. august:

15.15: Marca hevder at Real Madrid ikke har gitt opp håpet om å hente David De Gea i dette overgangsvinduet. Klubben er fortsatt ikke villig til å betale Uniteds forlangende på €40 millioner (vel £28 mill.), men skal derimot være innstilt på å bruke sin nåværende førstekeeper, Keylor Navas, som mellomlegg i en «cash+spiller-avtale».

13.10: Spanske El Confidencial skriver ifølge The Independent at David De Gea kan komme til å kvitte seg med sin agent, Jorge Mendes, dersom han ikke klarer å ordne overgang til Real Madrid innen overgangsvinduet stenger.

08.30: Spanske AS hevder at Victor Valdés skal ha tilbudt sine tjenester til Sevilla, men blitt avvist.

07.45: Ed Woodward skal etter sigende ha gjort mer enn bare å se Pedro  spille 68 minutter av mandagens returmøte i den spanske supercupfinalen (se igår kl. 20.05). Han skal også ha vært tilstede på Camp Nou for å se nærmere på Athletic-stopper Aymeric Laporte, en mann som lenge skal ha stått på Louis van Gaals ønskeliste. Merk: Noen kilder hevder at Woodward IKKE overvar kampen, men tvert imot dro hjem igjen før den startet.
Uansett: Ifølge Manchester Evening News regnes det ikke med noen overgang for Laporte i dette overgangsvinduet.
For Pedros del, så skal Woodward – ifølge normalt velinformerte og pålitelige Guillem Balague, ha sittet i forhandlinger om ham i går. Han mener at en avtale mellom klubbene nå er svært nær (se video fra Sky Sports).
– Barcelona og United forhandler fortsatt om hvordan overgangsbeløpet skal betales, men de er veldig, veldig nære, sier Balague til Sky Sports.

Mandag 17. august:

20.05: Mens resten av Manchester United gjør de siste forberedelsene før kampen mot Club Brugge tirsdag, skriver Daily Mail at Ed Woodward har landet i Barcelona for å ferdiggjøre handelen av Pedro. Barcelona spiller den andre kampen mot Athletic Bilbao i den spanske supercupen mandag, og deretter vil Pedro visstnok signere for United for en overgangssum pålydende 22 millioner pund.

19.00: Zlatan Ibrahimovic skal ha fått beskjed om at han kan forlate PSG denne sommeren dersom han ønsker det. Den 33 år gamle superspissen kommer angivelig ikke til å bli altfor dyre å hente vekk fra Paris, men lønnskravet til svensken er etter alt å dømme astronomisk. Daily Mail skriver at Manchester United og Arsenal er på jakt etter en spiss, men det er ikke noe konkret som kobler Zlatan til noen engelske klubber. I øyeblikket er det AC Milan som ser ut til å være superstjernens mest sannsynlige destinasjon.

12.00: Så er det offisielt: Sergio Ramos har forlenget med Real Madrid frem til 2020. Check!

08.40: Forza Italian Football skriver at Adnan Januzaj sies å ikke være fornøyd med tilværelsen på Old Trafford, til tross for at han i helgen ble matchvinner mot Aston Villa.
Videre påstås det at han «aktivt forsøker å skaffe seg en overgang» og at Juventus er en av flere klubber som har fanget opp signalene.
Kilden viser til italienske TuttoMercatoWeb som skriver at «Juventus virker å ha fornyet sin tidligere interesse for spilleren».
Også Arsenal skal ha vist interesse, i tillegg til Borussia Dortmund og Bayern München.

07.45: Foreløpig er det veldig stille på den delen av ryktefronten som omhandler Manchester United.
Så stille at The Mirror kommer med «nyheten» om at Real Madrid skal ha tilbudt David De Gea en «signing-on-fee» på £12 millioner dersom han skriver under og går gratis til etter endt sesong. Noe tilsvarende ble meldt tidligere i sommer.

Har du fått med deg at united.no har et nytt forum?
Involver deg og diskuter United på unitedforumet.no.

Powered by Labrador CMS