degea220822

– Må slå de beste for å vinne turneringen

Publisert Sist oppdatert

Manchester United fikk trolig den tøffeste trekningen som var mulig og møter Barcelona i Play Off-kampene for å nå åttedelsfinalen i Europa League.

Barcelona ble som kjent nummer tre i sin gruppe i Champions League og møter dermed en gruppetoer fra Europa League.

LES OGSÅ: Møter Barcelona i Europa League

Informasjon om billettsalget til kampen mot Barcelona

I den forbindelse har både David de Gea og Fred gitt intervjuer til klubbens mediekanaler og er begge enige i at Barcelona er en god motstander.

– For å vinne Europa League, må du spille mot de beste lagene og Barcelona er ett av disse, sier De Gea. Det er en kamp fansen vil sette pris på og vi skal gjøre alt for å vinne begge kampene og ta oss videre. 

De siste fire sesongene har vinneren av Europa League vært et lag som startet turneringen i den nest gjeveste av de europeiske turneringene. Selv om det hver sesong har kommet åtte lag inn i turneringen fra Champions League. Akkurat det håper De Gea fortsetter også denne sesongen.

– Barcelona-kampen blir en god test. Det er enda lenge til vi skal spille disse kampene i Europa League-kampene […] Selvfølgelig er det alltid en utfordring å spille mot de beste lagene, så vi må være veldig klare til å møte Barcelona og til å spille mot en hver motstand som vi måtte møte på vår vei.

Fred er enig med sin spanske lagkamerat om det er blir en stor utfordring å ta seg forbi den spanske storheten for å komme seg inn i åttendedelsfinalen.

– Det blir ikke noen lette kamper, for det er ingen kamper i Europa League. Jeg er sikker på at det blir en flott kamp og vi skal være klare for det når kampen kommer, sa Fred til manutd.com.

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League
TRENGER FANSEN I RYGGEN: Fred mener det blir spesielt viktig at fansen gir sitt ytterste i kampene mot Barcelona.

United møter Barcelona på Old Trafford den 23. februar, en uke etter det første oppgjøret på Camp Nou. Fred gleder seg til god stemning og til at fansen forhåpentligvis klarer å hjelpe laget til avansement.

Informasjon om billettsalget til kampen mot Barcelona

–Vi spillere elsker å spille denne typen kamper […] og det er alltid god stemning på stadion med fansen i ryggen.

– Jeg er sikker på at kommer til å være her også mot Barcelona og mane oss til seier. De kommer til å gi oss den styrken vi trenger for å vinne.

Powered by Labrador CMS