David De Gea palace

David de Gea om Ten Hag: – Vi gleder oss

David de Gea ser tilbake på sin tolvte sesong i United-drakta og ser frem mot en ny æra under Erik Ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea har lagt bak seg en sesong hvor han igjen har vist hvilken klasse han besitter og har vært et av få lyspunkt for Manchester United denne sesongen.

LES OGSÅ: Dere var helt uenig med resten av United-verdenen

Etter å ha mistet plassen til Dean Henderson i slutten av sesongen i fjor har spanjolen satt skapet på plass og vist at det skal være vanskelig å bestride at han er Uniteds førstevalg mellom stengene.

De Gea sier nå han gleder seg til å gå løs på en ny æra med Ten Hag som sjef.

– Vi gleder oss alle til å starte opp under den nye manageren. Vi må være mer positive og starte den neste sesongen med mer energi fra start. Forhåpentligvis kommer den nye manageren til å komme inn med en god plan og god energi som kan gagne laget, sier de Gea i et intervju med klubben.

Spanjolen ser også tilbake på mange fine år i klubben og er stolt over å ha representert klubben i så mange år.

– Det er en drøm å være en del av en av de beste klubbene i verden. Jeg veldig stilt over at jeg har vært her så mange år og er føler meg veldig bra og er glad for å være her. Det er en ære å få være en del av denne klubben.

– Jeg er veldig stolt over å ha spilt mange kamper for denne klubben, for det er aldri lett å spille for en av de beste klubbene i verden. 

Målvakten, som for tiden unner seg en god og fortjent ferie etter å ikke ha blitt tatt ut til Spanias landslagssamling nå i juni, sier det også er viktig å være et godt eksempel for unggutta i klubben.

– Min rolle som en av de mer erfarne spillerne i troppen er å gi unggutta gode råd og stå frem som et godt eksempel. Da er det viktig å gi 100 % på alle treningsøkter og i kamper.

Noe keeperen har savnet under pandemien er å kunne reise på turne.

– På grunn av Covid hadde vi ikke muligheten til å reise og å være på turne, være hele troppen samlet og forberede oss gjennom en ordentlig pre-season. Jeg tror det vil bli veldig bra å kunne gjøre det igjen.

De Gea gleder seg også til å endelig komme tilbake på pre-season turne og å treffe det han kaller verdens beste fans.

– Jeg synes vi har den beste fanskaren i verden, så tusen takk for støtten. Forhåpentligvis vil neste sesong bli mye bedre, så vær positive alle sammen! Vi skal forbedre oss. 

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS