Fulham FC v Manchester United - Premier League

Tar kontroll over stjernene frem til 2024

Publisert Sist oppdatert

Det er flere spillere som står uten kontrakt kommende sommer, men samtidig har United i alle tilfeller med de viktigste førstelagsspillerne muligheten til å utløse en klausul som forlenger kontrakten med ett år.

Dette gjelder for eksempel David de Gea, Diogo Dalot, Luke Shaw, Fred og Marcus Rashford.

LES OGSÅ: Når utløper United-spillernes kontrakter?

Erik ten Hag sier nå også at United vil bruke disse.

– Vi er i samtaler med dem om å forlenge kontraktene, men vi har kontroll siden vi har en klausul når det gjelder alle spillere og vi vil bruke disse klausulene, sier United-manageren.

Det gjelder også 32 år gamle De Gea, som han fikk et konkret spørsmål om.

– Som jeg sa, vi har en klausul og vi vil bruke den, sier han i sitater gjengitt i engelsk presse.

degea130822

– Så er det mulig å vurdere dette (som at United er sårbare fordi kontraktene nærmer seg slutten), men hvis de tar en beslutning som ikke er så god for United så har vi andre alternativer, sier Ten Hag selvsikkert.

Ten Hag fikk spesifikke spørsmål om Rashford, siden Paris Saint-Germain forrige uke igjen gjorde det klart at de er interessert i spissen som denne sesongen igjen har funnet formen sin.

– Det er han som må ta denne avgjørelsen (om fremtiden sin). Det eneste vi kan vise ham er at United er den beste klubben å være i, sier Ten Hag ifølge Manchester Evening News.

– Det handler om kulturen i klubben, men også måten vi jobber på, jobber sammen på, hvordan vi spiller, hvordan vi trener og at vi tilbyr det rette miljøet for videre utvikling. Det handler også om det økonomiske.

– Så hvis vi gjør det, snakker om ambisjoner, hvordan vi skal nå målene og vi skal ha slike samtaler. Da blir det opp til ham å ta en avgjørelse, men de neste halvannet årene så kommer han til å være her, sier Ten Hag – fordi United altså har klausuler som sikrer at de automatisk kan forlenge stjernenes kontrakter.

LES OGSÅ: Bekreftet at United ønsker en ny angrepsspiller

rasha
Powered by Labrador CMS