ddg190223

– United må beholde ham

Publisert Sist oppdatert

Manchester United og David de Gea har fortsatt ikke kommet til enighet, men skal være i forhandlinger om en forlengelse av den nåværende avtalen.

Eric Steele, spanjolens tidligere keepertrener, er ikke i tvil om hva han håper utfallet blir.

– Jeg ønsker ikke at han skal forsvinne fra United eller Premier League. Forhåpentlig blir de enige slik at han kan bli værende under Ten Hag, sier han til Daily Mail.

– Jeg synes det er på tide at de får det i havn. Nå har det vært snakket om så lenge, men vi er i mai og kontrakten utløper i juni. Det hadde vært fint om de kunne kommet med en kunngjøring uansett hvordan det ender, legger han til.

TIDLIGERE KOLLEGER: David de Gea og Eric Steele.

– Men jeg hadde blitt trist om David forsvant etter de 12 årene han har hatt i klubben, legger han til.

De Gea vokter – etter alt å dømme – United-buret for 540. gang mot West Ham søndag kveld. I så fall går han forbi Alex Stepney (539 kamper) på listen over flest kamper som United-keeper.

– Han bryter stadig rekorder og har vært fenomenal på det området. Og ingen er mer stolt av han enn meg. Når han slår Stepneys rekord, vil han bli stående i Uniteds historiebøker for alltid, sier Steele, som virker overbevist om at De Gea har mange gode år igjen.

– Han er i sin beste alder og er fortsatt ung til keeper å være. Men se på erfaringen hans. Han kommer til å nærme seg 550 kamper for klubben innen sesongslutt – og det i en alder av 32 år, sier Steele.

 

 

Powered by Labrador CMS