De Gea ut med skade mot Lindelöf & co

Lindelöfs Sverige sikret seg et viktig poeng i EM-kvalifiseringen, mens De Gea gjorde det godt frem til han pådro seg en skade. Hvor lenge blir han ute, tro?

Publisert Sist oppdatert

Da det var spilt rundt en time av Sverige mot Spania, så ristet David de Gea på hodet mens han haltet mot innbytterbenken.

De Gea fikk sjansen fra start mot Sverige i den svært viktige EM-kvalifiseringskampen på Friends Arena (spesielt viktig for Sverige, Norge og Romania), men da han fikk et tilbakespill, og skulle banke ballen i angrep, så var det et eller annet som gikk galt.

De Gea satte seg ned, og det ble raskt klart at han ikke kunne fortsette.

Vi kommer selvsagt tilbake med mer om De Geas situasjon når vi vet mer.

MÅ VÆRE KLAR TIL INNSATS: Sergio Romero.

Gode redninger, men måtte gi tapt til slutt

De Gea gjorde flere gode redninger i løpet av kampen, der spesielt den ene var av svært høy klasse.

Til slutt måtte han likevel gi tapt mot svenskene. Marcus Berg var helt umarkert i feltet, men De Gea reddet Bergs avslutning. Så gjorde keeperen en ny god redning på returen, før Berg fikk sjansen igjen på returen fra den igjen, og scoret på Sveriges tredje sjanse på få sekunder.

Sverige ledet 1-0 frem til Spania utlignet på overtid.

Norge reddet Sveriges iniativ i gruppa

Victor Lindelöf & co har likevel svært gode sjanser til å nå EM, dette fordi Norge utlignet mot Romania på overtid, omtrent samtidig som Spania utlignet.

Uten norsk utligning ville det hele vært langt mer spennende for svenskene.

De er ett poeng foran Romania før lagene i november møtes i nettopp Romania. Med svensk seier der så har de kvalifisert seg, med uavgjort der beholder Sverige initiativet før siste kamp, og selv med tap der vil Sverige ha meget gode sjanser til å nå EM.

De møter nemlig Færøyene hjemme i siste kamp, mens Romania spiller borte mot Spania. Romania er altså avhengige av en stor overraskelse for å hindre Sverige EM-plass.

Spania er klare for EM etter tirsdagens resultat.

GODE SJANSER TIL EM-SLUTTSPILL: Victor Lindelöf.

 

Sverige 1–1 (0-0) Spania

EM-kvalifisering, gruppe F
Friends Arena

Mål: 1-0 Marcus Berg (50.), 1-1 Rodrigo (90+2.).

Powered by Labrador CMS