– Tidsfrist for De Gea-klausul utløper snart

Real Madrid har dårlig tid hvis de vil hente spanjolen «billig».

Publisert Sist oppdatert

Det er  Manchester Evening News som melder dette. Lokalavisen pleier vanligvis å være gode på United-stoff, men de siterer ved denne anledningen The Times.

Sannsynligvis er det papirutgaven av the Times, ettersom saken ikke er å finne på deres nettsider. Uansett: The Times rapporterer at de Geas Real Madrid-klausul utløper allerede kommende onsdag.

Den mye omtalte»special exit clause» de Gea skal ha hatt med erkerivalene til gamleklubben Atletico Madrid, ser altså ut til å utløpe. Klausulen skal ha vært (eller er) på det svært spesifikke tallet 39,1 millioner pund.

I så fall kan United kreve hva de vil dersom Real melder interesse igjen etter onsdag.

Alt tyder på at han blir

kn
GOD NOK? Real Madrid-fansen er fornøyde med Keylor Navas, og klubben ser også ut til å føle at costaricaneren er god nok til å være førstekeeper hos Galacticos.

Ettersom det er EM, og David de Gea deltar i mesterskapet, virker det lite sannsynlig at Real Madrid rekker å signere spanjolen innen onsdag.

Tidligere rykterier har også antydet at de Geas plan var å bli hos de røde djevlene dersom Mourinho ble United-sjef, noe han for øvrig ble. Siden den gang har ryktemølla rundt de Gea stilnet kraftig.

Det var forrige sommer at det var totalt kaos rundt de Gea og hans mulige overgang til Real Madrid.

Målvakten og Manchester United skal visstnok ha vært enige med «los Merengues» om en overgang, men den gikk i vasken på deadline day grunnet papirtrøbbel.

Siden den gang har spanjolen for alvor etablert seg som kanskje Premier Leagues beste målvakt, og han er også aktuell som burvokter for det spanske landslaget når de møter Tsjekkia i gruppespillet mandag klokken 15.

Ifølge landslagssjef Vicente del Bosque vil laguttaket hans ikke preges av anklagene som har kommet mot de Gea den siste tiden.

 

 

Powered by Labrador CMS