Ryktesaker, uke 12

Zlatan Ibrahimovic bekrefter interesse fra England.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 27. mars

23.00: Zlatan Ibrahimovic har lettet litt på sløret og røper at det er engelske Premier League-klubber som er interesserte i ham når kontrakten med PSG går ut. – Det er interesse, jeg kan bekrefte det. Jeg vil vurdere hvert tilbud som kommer og så bestemme meg. Men det er som et ekteskap, begge parter må ønske dette, ikke bare den ene parten, sier Ibrahimovic. Manchester United, Chelsea og Arsenal har alle blitt linket til svensken.

10.30: The Sun melder at United allerede har startet forberedelsene til sommerens ryddesjau og Memphis Depay og Morgan Schneiderlin kan allerede være på vei ut, bare et snaut år etter at de kom. Phil Jones og Marcos Rojo er to andre som skal leve farlig først og fremst på grunn av de mange skadene forsvarsduoen pådrar seg.

10.00: Manchester United har fremdeles ikke tilbudt Michael Carrick en ny kontrakt, og nå står Everton klare til å sikre seg den erfarne midtbanespilleren gratis når kontrakten med United går ut etter denne sesongen, melder Mirror.

Lørdag 26. mars

12.30: Everton-spiss Romelu Lukakus far, Roger, innrømmer at Manchester United er en av flere klubber som har vist interesse for sønnen. Og Lukaku senior mener at Old Trafford er et fristende alternativ. Med Atletico Madrid, Juventus, Bayern München og Chelsea som andre interessenter, uttaler Roger Lukaku til Het Laatste Nieuws at valget bør stå mellom United og Bayern.
– Jeg vet at agenten hans foretrekker Italia, men slik jeg ser det bør han dra til United eller Bayern.
– United, fordi det er en klubb under oppbygging, mens han vil passe godt inn i Bayern. Det avhenger imidlertid om Robert Lewandowski blir værende.

08.30: I går kveld meldte vi om et rykte rundt Inter-forsvarer Jeison Murillo, hvor det fremgikk at italienerne ville kreve minimum £15 millioner ved et eventuelt salg.
I dag fremkommer det at Goal Italia for flere dager siden skrev at United har trukket seg ut av forhandlinger om colombianeren. Dette skal ha skyldtes at Inter forlanger £28 millioner, et beløp United etter sigende mener er altfor høyt og derfor ikke ønsker å betale.

08.00: The Sun hevder at United vil tilby Jose Mourinho en treårsavtale verdt £60 millioner. Kontrakten, som inkluderer bonuser for eventuelle titler, vil gjøre portugiseren til tidenes best betalte fotballmanager.
Avisen skriver videre at det ikke har blitt tegnet noen avtale mellom partene, men at det muntlig skal ha blitt enighet om at Mourinho tar over styringen i mai.

Fredag 25. mars

21.20: The Mirror viser til italienske rapporter, hvor Manchester United linkes til Inters colombianske midtstopper Jeison Murillo.
Det sies at Milano-klubben vil kreve minimum £15 millioner for 23-åringen, som ble kåret til den beste unge spilleren under fjorårets Copa America. Murillos Wikipedia-profil.

10.15: Athletic-stopperen Aymeric Laporte, som har blitt linket til både United og City, pådro seg torsdag kveld noe som kan vise seg å være en alvorlig kneskade.
I spill for det franske U21-landslaget som møtte Skottland til EM-kvalifisering, fikk den ettertraktede midtstopperen et slag i fjeset i en duell som endte med at han falt forkjært og måtte bæres av banen.
Via sin Instagram-konto advarer Laporte om at resultatet av den første undersøkelsen ikke er oppløftende, og at han må gjennom flere undersøkelser i dag.
Hvordan uhellet skjedde, kan du se i denne videoen:

08.40: Spanske Mundo Deportivo hevder at Manchester United er en av flere storklubber – deriblant Barcelona og Bayern München, som kan komme til å legge inn et «sjokkbud» på Arsenals lynraske høyreback Hector Bellerin.
Det er likevel lite trolig at Arsene Wenger vil være interessert i å selge det tidligere Barça-talentet, og selv insisterer Bellerin på at fremtiden hans ligger på Emirates.

08.10: Daily Stars Jeremy Cross melder i en såkalt «Exclusive» at Manchester United vil tilby Zlatan Ibrahimovic en «megakontrakt», med sikte på å lure ham unna Arsenal og Chelsea.
Cross skriver at den 34 år gamle svensken er lysten på å avslutte karrieren i Premier League, og at United skal være villig til å betale £250.000 i uken for en 2-årsavtale.
Det heter videre at det er liten sannsynlighet for at Ibrahimovic vil gå med på en avtale dersom Louis van Gaal blir værende, men at han vil være mer enn villig dersom Jose Mourinho tar over styringen.

Torsdag 24. mars

08.05: Manchester Evening News spekulerer gjerne for tiden, og har fått med seg at Louis van Gaal ikke er med på Uniteds promovideo for Kina-touren i sommer. Rooney, Rashford og De Gea er med, men ikke Van Gaal, noe som får avisa til spørre – hvorfor? Er det tilfeldig? Eller er det fordi han ikke er der etter sesongen? Avgjør selv, men om det er avgjørende er det i alle fall positivt at De Gea var med.

08.00: Edinson Cavanis agent sier at han hadde foretrukket om spissen spilte for Antonio Conte, som jo er blitt koblet til Chelsea. Dette ifølge sitater til Tuttosport, gjengitt av Metro. Cavani har i lang tid også blitt koblet til United uten at noe foreløpig har skjedd.

Onsdag 23.mars

10.30: Manchester United har henvendt seg til Borussia Dortmunds ettertraktede angriper Pierre-Emerick Aubameyangs representanter for å forhøre seg om muligheten til å hente spissen til Old Trafford i sommer. Det melder John Cross i Mirror. Dortmund har tidligere gjort det klart at spissen ikke er til salgs, men pipen kan få en annen lyd om United legger 60 millioner pund på bordet. Cross skriver at United kan forvente seg konkurranse fra Real Madrid om Aubameyangs underskrift. Arsenal er også er interessert i 26-åringen fra Gabon. 

Tirsdag 22. mars

20.20: GianlucaDiMarzio.com hevder via 101 Great Goals at Manchester United og Bayern München begge er ute etter Napolis 187 cm høye midtstopper Kalidou Koulibaly.
Den 24 år gamle franskfødte, senegalesiske landslagsspilleren ble også linket til United i oktober 2013, den gang han spilte for belgiske Genk. Kolibalys Wikipedia-profil.

14.00: Manchester United var villig til å strekke seg langt for å sikre Toni Kroos sin underskrift for snaue tre år siden. Nå skal Kroos igjen være aktuell for United. Real Madrid-spilleren sønsker seg bort fra den spanske storklubben og PSG skal allerede ha vært i samtaler med spillerens representanter melder RMCs journalist Mohamed Bouhafsi. Påtroppende City-manager Pep Guardiola skal allerede ha gitt City en liste over potensielle sommerkjøp og Kroos skal være et av navnene på listen, mens Manchester United skal stå klare med et bud i størrelsesorden 40 millioner pund. 

08.15: Manchester United skal ha Atletico Madrids 21 år gamle midtbanespiller Saul Niguez i kikkerten og skal stå klar med et bud på 31 millioner pund, melder Manchester Evening News.

08.00: David de Gea var bare en treg telefaks unna en overgang til Real Madrid sist sommer. Deretter signerte han en ny kontrakt med United, men de fleste ventet at han ville dra etter inneværende sesong takket være en klausul som tillot han  gjøre det. Nå melder imidlertid både Marca og Manchester Evening News (begge med det tyske nyhetsbyrået DPA som kilde) at Real Madrid er så tilfreds med keeperspillet til Keylor Navas at de har droppet planene om å hente De Gea. 

Mandag 21. mars

22.15: Mandag kveld skriver Manchester Evening News at Louis van Gaal har et ønske om å signere Inter Milans João Miranda. Brasilianeren har ikke vært i Inter en sesong ennå, men skal ifølge Gazetta dello Sport, som MEN henviser til, ha vekket interesse hos både Barcelona og Bayern München.

21.20: I helgen ble det meldt i spanske medier at José Mourinho har signert en forhåndsavtale med Manchester United. El Pais hevdet at kontrakten inneholder mulige pengegevinster for Mourinho dersom United ikke tilbyr han en kontrakt. Italienske Gianluca Di Marzio melder det samme på Twitter mandag kveld.

 

Powered by Labrador CMS