– Valdés kan erstatte De Gea

Men Dwight Yorke mener at United må hente minst tre forsterkninger.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea-sagaen ser ikke ut til å ta noen ende med det første. Mens keeperen selv later til å være veldig interessert i å gå til Real Madrid, krever United en rekordsum for at målvakten skal få forlate klubben allerede denne sommeren.

I kjølvannet av dette diskuteres det hvem som bør erstatte stjernekeeperen. Hugo Lloris og Petr Cech er blant spillerne som har blitt nevnt, men Dwight Yorke mener at United allerede har den perfekte erstatteren i klubben.

– Han har veldig mye erfaring og har vunnet alt som går an å vinne. Han er sannsynligvis den beste kandidaten og vil fylle det tomrommet, sier Yorke til Sky Sports.

Nevnte Cech ser dessuten ut til å være på vei til Arsenal. Yorke understreker at det ikke er sikkert at De Gea forlater United denne sommeren.

– Petr Cech kunne ha vært en kandidat for å erstatte De Gea, men det faktum at De Gea fortsatt er i Manchester United viser at det ikke har blitt gjort noen avtale.

Yorke Arsenal_edited-1
KLAR TALE: Dwight Yorke er ikke i tvil om hva han mener at United bør gjøre. Forhåpentligvis kan de eventuelle endringene føre til like mye jubel som på bildet.

Det er ikke bare på keeperplass at United kan bli nødt til å hente forsterkninger. Dwight Yorke mener at United er nødt til å gå til anskaffelse av en ny midtstopper, en defensiv midtbanespiller og en spiss om de skal være med og kjempe om tittelen kommende sesong.

– Vi slet defensivt hele sesongen. Fremover hadde vi Ángel Di María, Wayne Rooney, Robin van Persie, Falcao, men de har ikke klart å levere det vi vet at de er kapable til.

Michael Carrick har vært hjertet på midtbanen til United i flere sesonger nå, men foregående sesong viste at den aldrende midtbanespilleren trenger en som kan avlaste ham.

– Det er nok et poeng at vi kanskje må gjøre noen endringer med en ny angriper. Og når Michael Carrick ikke spiller ser vi hvor veike United ser ut. Van Gaal er nødt til å finne en ny midtbanespiller.

Powered by Labrador CMS