Nye draktnumre offentliggjort

Uniteds nysigneringer – og kanskje særlig Ashley Young – har store sko å fylle når det kommer til draktnumrene de er tildelt!

Publisert Sist oppdatert

I dag ble draktnumrene for Uniteds nye spillere offentliggjort, og det blir ingen enkel oppgave for de nye gutta å følge opp hva de tidligere innehaverne av draktene presterte i løpet av sin tid i klubben.

Den aller tøffeste oppgaven får kanskje Ashley Young, som er tildelt drakt nummer 18 – Paul Scholes’ gamle drakt. Om Young greier å utrette halvparten av hva Scholes gjorde i løpet av sine 17 sesonger på førstelaget, vil han gå inn i historiebøkene som en stor suksess.

David de Gea overtar, ikke overraskende, drakt nummer 1 etter Edwin van der Sar. Spanjolen har tidligere uttalt at han ser på nederlenderen som et forbilde, og at han ønsker å etterligne hans prestasjoner i United, og ingenting ville ha gledet Uniteds supportere mer enn om han greide dette.

Den siste nysigneringen, Phil Jones, overtar drakten til en, når skadefri, svært god, men akk så uheldig Owen Hargreaves. Hargreaves spilte i løpet av sine fire sesonger i klubben kun 39 kamper for klubben, og det må være lov å håpe på at klubbens nye nummer 4 får langt flere kamper i den røde trøya.

Powered by Labrador CMS