henderson040222fddg

Ville ikke snakke om Henderson-uttalelsene

Publisert Sist oppdatert

Før kamper i UEFA-turneringer er en spiller med på pressekonferansen sammen med manageren, og før torsdagens kamp mot Sheriff Tiraspol var det David de Geas tur.

Det første spørsmålet han fikk handlet om Dean Hendersons utblåsning forrige måned, hvor han snakket om frustrasjonen ved å måtte sitte på benken en hel sesong etter å ha blitt lovet jobben som førstekeeper. Først denne sommeren ble Henderson lånt ut – til Nottingham Forest.

De Gea var ikke spesielt interessert i å snakke noe om dette.

– Jeg er her bare for å gjøre jobben min, som er å bli bedre hver dag, så jeg tror ikke dette er tiden for å snakke om hva som skjedde forrige sesong. Jeg synes vi skal fokusere på denne sesongen. Jeg har ingen kommentarer til det.

31-åringen la ikke skjul på at han gjerne ville unngått å spille Europa League-fotball, men snakket likevel diplomatisk om turneringen.

– Jeg synes at det er en veldig bra turnering. Vi burde spilt i Champions League, men nå er det denne turneringen vi spiller i, så vi prøver alt vi kan. Jeg har gode minner fra denne turneringen, og i morgen har vi enda en viktig kamp mot Sheriff, fastslo De Gea.

Han fikk også et spørsmål om Moldova, og siden De Gea og Ten Hag kom rett fra flyplassen til pressekonferansen så hadde han kanskje ikke så godt grunnlag for å svare på det, men spanjolen svarte igjen diplomatisk og hyggelig.

– Jeg har [bare] vært her i en halvtime, men været er flott, og folkene er hyggelige. Vi er veldig glade for å være her, og forhåpentligvis kan vi levere en veldig god kamp i morgen.

degea220822
HÅPER PÅ MER JUBEL: David de Gea, her etter seieren mot Liverpool i august.
Powered by Labrador CMS