– Nå tror jeg han er førstekeeper. Han har overtatt

Publisert Sist oppdatert

Etter 1-1-kampen mot Milan på Old Trafford forrige uke var det en tankefull Paul Scholes som snakket om Dean Henderson på BT Sports.

– Dette er vel bare den andre eller tredje kampen han har mens David de Gea er borte. Da er det tidlig å gjøre en tabbe.

– Det var ikke en enorm tabbe, men det var en tabbe. Målet hans var jo å sette manageren i en posisjon hvor han ikke kunne sette ham ut igjen, men dette gir en åpning for David igjen.

Etter 1-0-seieren i Italia hadde pipa en annerledes lyd.

Henderson har nemlig utnyttet David de Gea fødelselspermisjon til å holde nullen i fire av fem United-kamper.

Han holdt nullen mot Palace, han holdt nullen mot City, det ble baklengmål to minutter på overtid mot Milan, før han holdt nullen mot West Ham og så Milan torsdag kveld.

Totalt har Henderson holdt ni nuller på 12 United-kamper siden 23. desember.

– Nå tror jeg han er førstekeeper. Han har overtatt, sa Scholes i BT Sports-studio.

REDDET UNITED MOT ZLATAN: Dean Henderson holdt nullen enda en gang mot Milan torsdag.

– Jeg mente at David var heldig som beholdt plassen etter Everton-kampen (3-3 i februar). Da var det et par feil, etter at det også hadde vært noen ting å sette fingeren på både før og etter det. Ikke klare tabber, men jeg har mer tillit til Henderson. Jeg er litt roligere.

– Dette handler ikke om å angripe David. Han har vært briljant, og kan fortsatt være det hvis Dean ikke tar sjansen sin, men tiden har nå kommet for å gi Henderson en rekke med kamper i laget. Han burde nok også være Englands førstekeeper så lenge han viser denne formen, sa United-legenden.

Powered by Labrador CMS