– Vi tuller litt med City-gutta

MATAS BLOGG: Juan Mata gleder seg til Manchester-derbyet på lørdag, men foreløpig er fokus på Spania.

Publisert Sist oppdatert

Juan Mata er for tiden på landslagssamling med Spania, der han kan være aktuell for en retur for landslaget mot Liechtenstein. I denne mandagens blogginlegg skriver han om atmosfæren i det spanske landslaget, samtidig som han bygger opp mot Manchester-derbyet til helgen.

Hei alle sammen,

Denne gangen skriver jeg til dere fra Leon, en vakker by nord i Spania nær Asturias, mitt hjemsted. Som dere vet, starter vi denne mandagen med kvalifiseringen til verdensmesterskapet i Russland 2018, innleder Mata.

Selv om han så langt har måttet se kampene fra benken, skryter Mata av lagkameratenes innsats i privatlandskampene så langt, og forteller om hva spillerne driver med når de ikke trener eller spiller kamper.

– Jeg kan bruke togturen vår mellom Madrid og Leon søndag som et eksempel. Noen spiller videospill online mot hverandre (og gjør narr av alt), andre spiller kort non-stop, mens andre ser på filmer eller TV-serier. Andre sitter og skravler, leser, eller tar en høneblund, noe som er risikabelt i disse dager, siden det da ofte dukker opp et bilde av deg sovende på en lagkamerats sosiale medier. Så ha alltid øynene åpne, skriver han.

Derby day

semi8
LANDSLAGSKOMPISER: Juan Mata og David de Gea slenger noen tulle-bemerkninger til den rivaliserende duoen David Silva og Nolito under ukens landslagssamling.

Selv om han befinner seg hjemme i Spania med landslaget, har han også deler av tankene sine på den viktige kampen mot Manchester City på lørdag.

– Etter landslagspausen kommer det en kamp på lørdag jeg er sikker på at mange av dere venter på: Manchester-derbyet. Alle er klare over at dette er en veldig spesiell kamp, men vi må forstå at det handler om tre poeng og ikke gå helt av skaftet, skriver han.

Han skriver at begge lag har startet sesongen svært godt, og at forventningene til begge lag er skyhøye. Videre skriver han om hva de spanske landslagsgutta som spiller for de to Manchester-klubbene sier til hverandre.

– Jeg og David de Gea har tullet med Nolito og David Silva de siste par dagene, selv om sannheten er at vi nå fokuserer på kampene med landslaget. Etter det vil vi ha masse tid til å snakke om dette utrolig spennende derbyet, skriver han.

Mata avslutter som vanlig innlegget med å gi alle sine lesere en online-klem, samt ønske alle en god uke.

Innlegget kan du lese i sin helhet her.

 

Powered by Labrador CMS