David de Gea

Gleder seg til en stor fremtid

David de Gea innrømmer at han ble sjokkert over Sir Alex’ avgang, men ser frem til å jobbe for David Moyes.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til Sir Alex, har den 22 år gamle United-keeperen også mistet mannen han har hatt det aller nærmeste forholdet til siden han første gang dukket opp på Old Trafford for to år siden, nemlig keepertrener Eric Steele.

Men den unge spanjolen, som står midt oppe i forberedelsene til onsdagens EM-møte med Nederland i israelske Petah Tikva, ser likevel frem til å returnere til Old Trafford, selv om det venter ham et helt nytt treningsregime.

– Det kom selvfølgelig som et sjokk på oss alle da Ferguson trakk seg, sier han til The Telegraphs Henry Winter.

– Men når vi drar tilbake for å starte på sesongoppkjøringen vil Moyes være der, og det skal bli en sann fornøyelse å jobbe sammen med ham.

EM-ambisjoner

Før det kommer så langt, er imidlertid De Gea fokusert på jobben som sisteskanse for Spanias U21-landslag. Laget hans er allerede klare for semifinale etter å ha vunnet sine to første gruppespillkamper under det pågående EM-sluttspillet, først mot Russland og deretter mot Tyskland.

– Det var svært viktig for oss, sier han om søndagens 1-0-seier over tyskerne.

– Vi er allerede klare for semifinalen og er godt fornøyd med det, sier han, uten å ta noe for gitt:

– På dette stadiet av turneringen er det bare gode lag igjen. Det er massevis av kvalitet hos samtlige, og vi får det vanskelig uansett hvem vi møter. Vi har allerede vært gjennom to tøffe oppgjør, men har gudskjelov hatt hellet med oss, sier en ydmyk De Gea til slutt.

Powered by Labrador CMS