Ryktesaker, uke 5

United er interesserte i David Brooks, men Tottenham ønsker å sikre seg stortalentet med et kjempebud.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 3. februar:

10.19: David Brooks har imponert stort for Bournemouth, og United-supporteren fra Warrington (samme sted som Jesse Lingard er fra) har blitt koblet til både United og andre storklubber i det siste.

Sunday Mirror skriver nå at Tottenham forbereder et bud på £50 millioner for å komme United i forkjøpet, og det stilles angivelig spørsmål i Spurs-systemet om hvorfor de ikke har plukket ham opp tidligere.

Videre skriver avisa at United følger med på Brooks regelmessig, og at de også kan komme med et bud på ham i sommer.

Brooks både scoret og hadde en målgivende før han måtte ut med skade i midtuka mot Chelsea, og han mister sannsynligvis rundt en måned med ankelskaden han pådro seg.

Lørdag 2. februar:

10.06: Rolig ryktelørdag hittil, men The Sun skriver at Manchester United vil gi Ole Gunnar Solskjær United-jobben om han slår ut PSG i Champions League.

En United-kilde forteller ellers avisa om at Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær hadde et møte på rundt en halvtime på Carrington i midten av forrige uke, der han videreformidlet eiernes takknemlighet, og spurte om nordmannen trengte noe.

Saken er ikke skrevet av avisas United-mann, så vi anbefaler å ta det med en klype salt.

Fredag 1. februar:

11.30: Metro er ikke blant de kildene vi stoler mest på, men vi tar med oss at avisen skriver at Manchester United følger situasjonen til Dortmund-kometen Jadon Sancho.

11.20: Det var ikke stor aktivitet på Old Trafford på Deadline Day, men ifølge The Sun forsøkte Fulham å hente Antonio Valencia til London – uten at det lyktes. 33-åringen står uten kontrakt til sommeren, og Manchester United skal ikke ha et ønske om å forlenge med ecuadorianeren.

Torsdag 31. januar:

Alle bekreftede overganger og låneavtaler i januarvinduet. 

16.26: Ifølge Manchester Evening News innfinner Antonio Valencia seg med at det går mot at han forlater United denne sommeren, etter å ha vært i klubben siden 2009.

14.15: Og boom! der kom nyheten om Martials nye kontrakt. Alt om den nye avtalen leser du her.

13.40: En kunngjøring om en ny kontrakt for Anthony Martial kan være like rundt hjørnet. For kort tid siden lekket nemlig denne videoen ut.

Der ser det ut til at United-manager Ole Gunnar Solskjær gratulerer Martial med ny kontrakt og sier «There you go, well done, Anthony, mens Uniteds pressesjef Karen Shotbolt høres i bakgrunnen mens hun sier «Jeg tror vi kan gå å signere nå». Manchester United har ikke bekreftet noe ennå, men det er mye som tyder på at det vil skje snart.

12.50: Neimen heisann! Endelig et rykte som linker en spiller på vei til, og ikke fra, Manchester United. Vi snakker riktignok om en unggutt, men Monacos 16 år gamle midtbanespiller Hannibal Mejbri skal ha imponert United-speiderne og klubben skal ha lagt inne et bud på unggutten som ønsker å forlate Monaco, melder RMC (fransk).

12.20: Ashley Young har vært linket til den italienske klubben Inter tidligere i vinter, men veteranen skal ikke være interessert i å dra til Milano. I stedet vil Young skrive under på en ny avtale med United, skriver Mirror.

11.55: Manchester United skal være interessert i Benficas talentfulle playmaker Joao Felix. United skal ha hatt speidere på plass da Benfica slo Boavista 5-1, en kamp der Felix imponerte stort med scoring, målgivende og strålende spill, melder Independent.  

11.45: Dette er egentlig ikke et rykte, men vi tar det med her likevel. Matty Willock har blit lånt ut til Crawley Town for resten av sesongen. Les mer om det i denne saken. 

10.00: Marouane Fellaini er på vei til Kina. Klubbene skal ha blitt enige om en avtale og legesjekken skal være bestått. Mer om Fellainis overgang i denne saken.

08.00: Real Madrid forbereder et megabud på Marcus Rashford. Skal vi tro The Sun vil den spanske storklubben legge rundt 100 millioner pund på bordet for å teste både United og spilleren selv.

United har neppe til hensikt å la Rashford dra noen steder, men unggutten har ikke signert på en ny avtale, og hans nåværende kontrakt går ut sommeren 2020, med mulighet for ett års forlengelse. Dette er et rykte vi vanligvis ville tatt med en bøtte salt, men minner samtidig om at avisens United-mann, Neil Custis, er en av de to artikkelforfatterne.

Onsdag 30. januar:

18.56: Ifølge Nieuwsblad er Joel Castro Pereira i ferd med å signere for belgiske KV Kortrijk. Ifølge Sport Witness-journalist Lucas Sposito skal det være snakk om et lån (det kom ikke tydelig frem i Nieuwsblad-artikkelen).

18.45: Ro-Shaun Williams har signert for Shrewsbury. Mer om det kan dere lese her.

14.28: Lazio er interesserte i Timothy Fosu-Mensah, ifølge Calciomercato.it, men Sport Witness‘ kilder sier at det mest sannsynlige per nå er at nederlenderen blir værende i Fulham.

13.09: Matteo Darmian-oppdatering fra Evening Standards James Robson:

09.48: Anthony Martial signerer den nye kontrakten med United innen fredag, melder den svært pålitelige journalisten Mohamed Bouhafsi, som ofte har vært først ute med Martial-nyheter. Da blir det kanskje offentliggjort før helga også?

Det er snakk om en femårskontrakt som holder Martial i klubben til 2024.

Vi har tidligere omtalt kontraktsenigheten her.

08.59: Mauricio Pochettino skal i utgangspunktet være Uniteds førstevalg til managerjobben, og på gårsdagens pressekonferanse ble han igjen spurt om jobbsituasjonen – eller mer spesifikt om han kunne love at han fortsatt ville være manager for Tottenham neste sesong.

– Jeg kan ikke love det, svarte argentineren.

– Det kommer an på humøret til styreformannen, på hva klubben bestemmer, det er ikke bare min avgjørelse.

– Jeg signerte for fem år. Jeg respekterer kontrakten min. Men å signere en femårskontrakt betyr ikke at du vil være her for alltid.

08.53: Vi starter først med å nevne at Marouane Fellaini skal være enig med en kinesisk klubb. Les mer om det her.

Tirsdag 29. januar:

08.08: Daily Mirror skriver at United har tilbudt Juan Mata en forlenging av kontrakten til 2020. Spanjolens kontrakt går i utgangspunktet ut denne sommeren, og klubben har ingen automatisk forlengelsesopsjon som kan brukes her.

Saken er skrevet av James Nursey, som vanligvis ikke er blant de mer treffsikre, men samtidig høres det logisk ut at United prøver å få i stand en forlenging av kontrakten.

Mandag 28. januar

13.00: James Robson i Evening Standard skriver at de ble varslet om at Inters Ivan Perisic var tilgjengelig for en stund tilbake, men at klubben ikke har gjort noe. Perisic skal ha vært et Mourinho-alternativ, og med Lingard i god form også, så er ikke behovet der lenger. United ser ut til å vente med signeringer til sommeren, når hovedmålet Kalidou Koulibaly blir lettere å få tak i.

09.20: Youri Tielemans til United på lån fra Monaco? Vel, det rapporteres i Nieuwsblad at United og Barcelona er interesserte, selv om vi ikke skjønte helt at avisa samtidig nevner at Leicester også er interesserte. Det vi ikke skjønte er at Daily Mail nevnes – siden vi ikke har sett saken der. Vi skulle tro det var større sannsynlighet for dette hvis saken stammer fra Nieuwsblad og ikke den engelske avisen. Det som er fakta er visstnok at Tielemans er tilgjengelig for lån.

Powered by Labrador CMS