– Beckham vil være Milans ess!

Mener pokerspilleren Teddy Sheringham.

Publisert Sist oppdatert

Etter at The Treble-helten fra 1999 la opp fotballkarrieren i 2008, har Sheringham primært konsentrert seg om å vinne i poker. Nå uttaler 43-åringen at hans tidligere lagkamerat og nåværende AC Milan-spiller David Beckham vil gjøre alt som står i hans makt for å være italienernes ess i kampen om en kvartfinalebillett.

– Trives i motgang!

Etter å ha vært på samme lag som Beckham i den påfølgene sesongen etter utvisningen mot Argentina i VM '98, er Sheringham en av mange som har skjønt at Beckham har for vane å prestere godt i motgang. Den tidligere England-spissen mener at det er få ting Milans høyrekant liker bedre enn å slå tilbake, selv om oddsene ikke er i hans favør.

"For det første vil David prøve å sette sitt preg på spillet", uttaler Sheringham til Manchester Evening News. "Han vil vise United-supporterne hva de har gått glipp av i den perioden han har vært borte fra klubben, og han vil motbevise Sir Alex Fergusons teori om at det var riktig å selge ham. Og David Beckham er veldig god til å motbevise folk, slå tilbake og vise hva han er god for."

– Fergie kjenner Becks!

Men til tross for at den tidligere Real Madrid-spilleren er en meget habil fotballspiller, vil han få en utfordring i møtet med sin gamle læremester, mener den ene av de to målscorerne fra Champions League-finalen i '99. "Ferguson vet alt om Beckhams styrker og svakheter, og vil nok be Patrice Evra om å markere ham så tett som mulig, dersom David spiller på høyresiden. Grunnen er at Evra er bedre rustet i en eventuell løpeduell, men dersom Beckham får muligheten til å legge inn med høyrefoten, vil han være et meget giftig angrepsvåpen for AC Milan."

Powered by Labrador CMS