– Er det OK om jeg får Davids drakt…?

Robbie Savage fikk erfare at det ikke nødvendigvis var så enkelt.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson var ikke alltid spesielt glad i å se spillerne sine bytte drakter med motstanderspillere, og det fikk Robbie Savage erfare.

Den tidligere United-junioren fortalte om dette i en dokumentar som ble sendt på BT Sport tirsdag. Se klippet lenger nede i saken.

Savage var for lengst reist fra United, og var – vi skal være hyggelig med han her nå – tidvis en ganske fæl spiller å spille mot.

Etter et oppgjør mot United ville han gjerne ha drakta til Beckham, og spurte Becks om det. Savage fikk beskjed om at han måtte snakke med Albert the kit man – altså Albert Morgan, Uniteds materialforvalter på den tiden.

Morgan ga Savage beskjed om at han heller ikke var mannen å spørre – på dette tidspunktet begynner Savages historie å minne litt om eventyret Sjuende far i huset («snakk med far min!») – og at waliseren heller måtte spørre Ferguson.

Savage gikk til rommet hvor Ferguson oppholdt seg, rett ved garderoben, og ble der tatt imot av skotten. Han fortalte hvem han hadde snakket med, og spurte Sir Alex om han kunne få drakta til Beckham.

– Nei.

Deretter lukket Ferguson døra. 

Så enkelt var det.

Powered by Labrador CMS