Nå er Beckhams lag offisielt lansert

Etter fire år kan endelig David Beckham starte sitt MLS-prosjekt i Florida.

Publisert Sist oppdatert

David Beckham har nå offisielt lansert sitt Miami-prosjekt, og blitt ønsket velkommen inn i MLS-familien.

Den tidligere United-stjernen har jobbet med forretningspartner Simon Fuller og resten av eiergruppen siden 2014 med å etablere et MLS-lag i Miami.

Bakgrunnen for den langvarige prosessen er at det har vist seg problematisk å finne et egnet område for en stadion. Flere Florida-innbyggere har uttrykt sin misnøye, men det er nå bare noen små juridiske utfordringer som kan sette en stopper for nåværende stadionplan.

Holder på United-mentaliteten

Becks selv ga uttrykk for at han håper de er klare til å spille kamper i 2020, og «forhåpentligvis er stadionanlegget bygd innen 2021» la han til.

Med bakgrunnen fra United-akademiet varmer det United-hjerter litt ekstra at han fastslo at akademiet blir viktig, og at han håper at klubben kan bringe frem mange spillere derfra, og at det er dette arbeidet som nå starter først.

MIAMI VICE? David Beckham på pressekonferansen der planene om et MLS-lag i Miami ble lansert tilbake i 2014.

Miami-laget er en del av en utvidelse som skal øke antall lag fra 20 til 24 i Major League Soccer (MLS) i USA innen 2020. På sikt skal ligaen økes til 28 lag.

De andre stedene som får MLS-fotball er Los Angeles, Minnesota og Atlanta.

Beckham fikk muligheten til å sikre seg en av plassene i utvidelsen til redusert pris som en del av avtalen da han signerte for Los Angeles Galaxy tilbake i 2007.

Navnet på det nye laget er foreløpig ikke bekreftet offisielt, men både Miami Vice og Miami Current skal ha vært oppe til diskusjon. På mandagens lansering ble navnet Fútbol Miami MLS brukt, men det skal ikke være det endelige navnet.

 

Powered by Labrador CMS