Hyller fansen…

VIDEO … men også fantastiske Wayne Rooney.

Publisert Sist oppdatert

– Han er et eksepsjonelt talent som utvilsomt hører hjemme blant verdens beste spillere for tiden. Ja, kanskje er han den aller beste. I hvert fall er han helt der oppe, sammen med Ronaldo og Messi.

Det sa David Beckham til ITV1, etter å ha sett Wayne Rooney repetere prestasjonen fra San Siro for tre uker siden, ved å sette to baller bak Milan-keeperenfor tre uker siden.

Beckham startet kampen på benken og fikk først slippe til på stillingen 3-0 til United. På det tidspunktet var utfallet av 1/8-finalen selvsagt avgjort allerede. Den tidligere United-stjernen fikk likevel markert seg med noen gode innlegg og en kanon av et volleyskudd Edwin van der Sar såvidt rakk å reagere på og fikk slått til corner.

– Ettersom vi tapte kampen, og siden den var så viktig, ble det en skuffende kveld for oss. Men det var spesielt å komme tilbake hit, fortsatte Beckham, tydelig rørt over den varme og entusiastiske mottakelsen fra gamle hjemmefans.

– Ja, det var rett og slett helt utrolig. Jeg må få takke alle, det var fantastisk, noe av det største jeg har opplevd. Et skuffende resultat, men godt å være tilbake, sa Becks, og la til:

– Jeg håper United vinner (Champions League) igjen. Det fortjener de, for de har et fantastisk lag, strålende fans og en stor manager. Jo, de fortjener det, så la oss håpe de gjør det.

Se intervjuer med David Beckham, Darren Fletcher og Nemanja Vidic:

<div id="playerProgram394018"></div> <script type="text/javascript" src="http://webtv.tv2.no/multimedia/webtv/dido/externalPlayer-4.0.js"></script> <script type="text/javascript"> TV2Player.insert(394018,"playerProgram394018", {stretch: 'fill', noCompanion:true}); </script>

Powered by Labrador CMS