Beckham til Spurs?

Harry Redknapp forteller at den tidligere United-spilleren er interessert i en overgang til Tottenham.

Publisert Sist oppdatert

Før jul uttalte David Beckham at han var interessert i en retur til Premier League, og at han i så fall ville spille for Manchester United. Nå kan det se ut til at en overgang til Premier League nærmer seg for den tidligere United-spilleren – ikke til United, men til Tottenham.

Tottenham-manager Harry Redknapp bekrefter at en utlånsavtale, som innebærer at Beckham blir Spurs-spiller for en periode på tre måneder, kan bli et faktum.

– David har lyst. Han vil komme hit og spille, fortalte Harry Redknapp etter Tottenhams seier over Fulham igår, ifølge BBC.

– Han er en fantastisk gutt og rollemodell med tanke på måten han tar vare på seg selv og spiller.

– Vi må få det i stand raskt. Jeg har overlatt det til folk i klubben. De snakker med de som må snakkes med i hans klubb (LA Galaxy).

Rollemodell

Beckham har etter United-avskjeden spilt for Real Madrid og LA Galaxy, samt vært på utlån til Milan. Redknapp røpte på en pressekonferanse fredag at han mener den tidligere landslagskapteinen vil være et forbilde for klubbens unge spillere, og at han fortsatt har mye å by på på banen.

– Han vil ha god innflytelse på de unge spillerne. Jeg husker da jeg var i Portsmouth og hentet Teddy Sheringham en sesong og ba de unge gutta se på Teddy trene.

– Jeg er sikker på at han kan gjøre en god jobb på øverste nivå, hvis ikke ville jeg ikke brydd meg.

– Han kommer ikke til å tjene vanvittige summer her, vi er ikke en sånn klubb. Han vil komme over hit i kulda og spille fotball. Sier ikke det litt om en gutt som bor i LA og kanskje er milliardær? spør Redknapp.

Powered by Labrador CMS