– Et røverkjøp!

– Valencia vil bli en sensasjon hvis han går til United!

Publisert Sist oppdatert

Det er Wigans styreformann Dave Whelan som i et intervju med The People hevder at Valencia vil bli en sensasjon på Old Trafford dersom United skulle bestemme seg for å sikre seg underskriften hans.

Den 23 år gamle landslagsspilleren fra Ecuador har imidlertid flere beilere – deriblant Real Madrid, men United skal visstnok ligge først i løypen dersom klubben velger å løpe linen ut. Og det bør den, i hvert fall om vi skal tro Whelan. Han kan ikke få fullrost Valencia nok:

– Jeg mener at Antonia er den beste høyrevingen som finnes, og da har jeg ikke glemt Franck Ribery, sier han til The People.

– Dersom gutten går til Man. United vil han bli en sensasjon. Innen få måneder, og utover i sesongen, vil han bli tilbedt av United-supporterne.

– Vi som ser ham hver eneste uke, både i kamp og på trening, vet at han holder verdensklasse. Spillestilen hans er ikke som Cristiano Ronaldos; han prøver ikke å briljere eller å stikke seg frem, men han er en klassespiller. Det vil bli veldig vanskelig for oss å erstatte ham. Ingen klarer å ta ballen fra ham, for ingen kommer engang i nærheten av ham, skryter Whelan.

– For summen det snakkes om (ca. £16-17 mill; journ.anm.), vil Antonio være et røverkjøp. United mottar visstnok £80 millioner for Ronaldo, men trenger bare å punge ut med en brøkdel av dette beløpet for Valencia. I så fall vil det innebære litt av en handel, for denne gutten har utrolige ferdigheter, avslutter Wigans styreformann.

Powered by Labrador CMS