Fornøyde ulver vil beholde Gibson

Wolverhampton er så fornøyde med Darron Gibson at de vil be om Sir Alex' velsignelse til å få beholde ham utover den eksisterende låneavtalen.

Publisert Sist oppdatert

Den 20 år gamle iren, som gjorde en så fin innsats under Uniteds sommerturné til Østen, ble sendt til Molineux på lån i begynnelsen av oktober. Siden har skader begrenset hans opptredener i «ulvedrakten» til tre, men innsatsen har likevel vært god nok til å overbevise manager Mick McCarthy om at han er mannen som kan fylle tomrommet når midtbanespiller Seyi Olofinjana i januar skal representere Nigeria i Afrika-mesterskapet.

Og McCarthy tror sjansen er god for at Gibson blir på Molineux utover låneperioden som foreløpig strekker seg til 19. januar.

«Når en spiller først merker at han er i utvikling, er det alltid gode sjanser for at han blir,» sier McCarthy til Wolves’ hjemmeside.

«Noe av tanken bak låneavtalen var nettoppp det at han skulle erstatte Seyi (Olofinjana) når han drar til Afrika over nyttår. Det vil han gjøre på en god måte, så sant vi får beholde ham.»

«Han er moden for alderen, og en typisk United-spiller i den forstand at han er fa til å holde på ballen og ikke gir den bort,» skryter McCarthy.

Powered by Labrador CMS