Skryter av stor og sterk stall

Stolt Gibbo skryter av lagbredden. Og sin egen målfeiring.

Publisert Sist oppdatert

Med Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Jonny Evans, John O'Shea, Fabio og Rafae allel ute med skader, hadde Sir Alex Ferguson store utfordringer, hvert fall på den defensive biten, når han skulle sette opp laget mot West Ham på Upton Park. Og som om ikke skadelisten var lang nok fra før, fikk man ytterligere to navn på listen underveis i kampen. For når pipeblåser Peter Walton blåste i fløyta for siste gang lørdag, hadde både Gary Neville og Wes Brown nærmest blitt tvunget av banen med skader.

Som en følge av den voldsomme skadesituasjonen i de bakre rekker, startet Fletcher på høyre back. Og med de to skadene som oppstod underveis i kampen, avsluttet man med Carrick og Evra i tospann på stopperplass, mens Giggs tok ansvar og bekledde venstrebacken.

– Det var en stor prestasjon og en flott seier, sa en tydelig tilfreds Darron Gibson til MUTV. – Dette viser hvor god stallen vår er. Vi har spillere som kan steppe inn i alle posisjoner, og gjøre en god jobb. Jeg har aldri sett Carrick som stopper før, og Fletch spilte heller ikke i sin vante rolle.

Hovedpersonen selv nettet sitt tredje mål på under èn uke, og stod for Uniteds andre scoring på Upton Park. Og nettkjenningen som suste inn i bak en hjelpesløs Robert Green fra oppmot 20 meter, var av det vakre slaget sådan.

– Jeg klarte å summe meg etter kampen mot Spurs på tirsdag, og følte meg klar for å spille igjen. Det var et enormt løft for meg å få fornyet tillit, og de to scoringene mine i midtuken ga meg selvtillit.

Og sin egen scoring, oppsummerer han på følgende måte: – Når det gjelder scoringen min mot West Ham, fikk jeg ballen av Paddy. Jeg ga den videre til Giggsy… Sir Alex og Mike Phelan hadde bedt meg og Anderson om å ta ansvar forover på banen denne kampen, så jeg gjorde som de sa og ble med i angrep. Jeg fikk så tilbake ballen av Giggs, og sendte den i mål.

– Personlig syns jeg denne fulltrefferen var bedre enn målet mot Tottenham. Det var også en bedre målfeiring, så den er jeg fornøyd med, humrer den hardtskytende nord-iren.

– Totalt sett er jeg svært fornøyd med prestasjonene våre, og jeg tror vi er på vei mot godformen. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette, og fortsette å sanke trepoengere.

Etter gårsdagens brakseier i Øst-London, er Manchester United nå kun to poeng bak Chelsea – som måtte bite i gresset etter å ha tapt med 2-1 i "Clash of the Cash" mot Manchester City.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS