Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

– Vi kan ikke avskrives!

Bayern München eller ikke; Darren Fletcher insisterer på at United fortsatt kan vinne Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Den 30 år gamle midtbanespilleren føler seg overbevist om at problemene som for tiden rir United som en mare vil bli løst, og at klubben vil gjeninnta sin tapte posisjon som Englands ledende.

Han peker på at alle møter vanskeligheter innimellom, og at alle må bidra til å få løst dem.

– Vi er alle nødt til å grave dypt; staben, spillerne – alle sammen. Det er en tid for sterke personligheter, og sterke personligheter kommer seg alltids igjennom. Det gjenstår å se om vi klarer det, men jeg har tro på det. Jeg vet at vi kan klare det, sier Fletcher til Sky Sports.

– Bayern München!

Vi henger fortsatt med i Champions League, men blir avskrevet fordi vi skal møte Bayern München. Bayern München – FOR en utfordring det blir!

– Men bortsett fra Olympiakos borte, har Champions League-formen vår vært god. Og med et fullstappet Old Trafford på en Champions League-kveld, bør ingen avskrive oss.

Fletcher innrømmer samtidig at United står i gjeld til fansen som har fortsatt med å bakke opp spillerne til tross for en frustrerende sesong.

– Når vi har tapt har Stretford End fortsatt sunget «United!» når vi har gått av banen. Det er slike opplevelser som gjør en ydmyk og bestemt på å gå utpå for å vinne for fansen.

Powered by Labrador CMS