– Tid for karakterstyrke!

Darren Fletcher mener Moyes må få tid, og mener at spillernes karakterstyrke blir viktig i denne situasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Darren Fletcher er en av spillerne som var med på omstillingsperioden fra cirka 2003 til cirka 2006, der den troféløse 2004/05-sesongen var bunnpunktet. Det som skjer nå kan sammenlignes med den tiden, mener skotten.

– Manageren bygde et nytt lag, og jeg tror det er samme situasjon nå, bare med ny manager. Du må gi ham tid til å få sin egen stil, sitt eget lag, hva enn han prøver å implementere. Det kan ikke bare skje slik at han kommer inn og gjør enorme forandringer, og rive alt fra hverandre. Du må gjøre det subtilt, og han har gjort det.

– Han har gjort små justeringer på generelle ting. Og til syvende og sist er det en del av planen for hvordan han føler at han kan oppnå suksess i Manchester United.

Det har vært spekulasjoner om at ikke alle liker Moyes’ metoder, men dette mener Fletcher at han ikke har sett noe til.

– Jeg har ikke sett det i det hele tatt, for å være helt ærlig. Jeg har sett en gruppe spillere som prøver å ta inn over seg nye ideer og som prøver å støtte manageren.

fabiorodt
SKAL SLÅ TILBAKE: Sist mot Swansea ble Fabio utvist, og United tapte mot Swansea. Nå må United vise karakterstyrke for å slå tilbake.

Fletcher forklarer videre litt om hva som skal til i en slik situasjon.

– Når du har vært vant til noe for så lenge, og noe forandrer det, så tar det tid – det er ikke noe som skjer over natten. Dette er en tid for karakterstyrke mer enn noe som har med taktikk eller stil. Jeg har en stor til tro til at taktikk, formasjoner og enkelte spillere kan utgjorde en stor forskjell, men jeg tror spilleres innstilling, vilje og karakterstyrke kan bety enda mer i tider som dette.

– Vi føler at vi har den karakterstyrken, men det er lett å snakke om det. Vi må gå ut og gjøre det på banen.

Les hele intervjuet med Darren Fletcher her

Powered by Labrador CMS