– Slitsomt mentalt

Darren Fletcher er skuffet over den dårlige sesongstarten, men er sikker på at den nye formasjonen snart sitter som den skal.

Publisert Sist oppdatert

Tre ligakamper. To poeng av ni mulige og ute av ligacupen i første hinder. Sesongstarten har ikke akkurat gått på skinner for United. Visekaptein Darren Fletcher er en av Uniteds mest rutinerte spillere og innrømmer at han ikke helt skjønner hva som har gått galt.

– Enkle prinsipper

En ting er imidlertid Fletcher krystallklar på:

– Dette er slitsomt rent mentalt. Men i en klubb som Manchester United må man være forberedt på å takle slikt. Det er åpenbart at ting ikke fungerer slik de skal om dagen, men det kommer til å snu om vi jobber hardt og tror på managerens nye system, sier Fletcher til Daily Mail.

Fletcher har startet alle seriekampene for United denne sesongen etter en solid preseason i USA. Men den gode følelsen spillerne fikk etter oppholdet i USA virker å ha forduftet på rekordtid.

– Dette handler om mer enn bare et nytt system som skal fungere. Det er enkle fotballprinsipper som må gjøres riktig. I øyeblikket har vi mye å gå på, nnrømmer Fletcher.

– Vi er i fremgang

Uniteds visekaptein understreker imidlertid at spillerne jobber knallhardt for å overkomme den vanskelige starten på sesongen.

– Vi ser videoer, jobber med det taktiske og lærer noe nytt hver eneste dag. Til syvende og sist vet spillerne at vi vil bli mye bedre når systemet fungerer, men det er på tide at vi vinner igjen og får laget tilbake på rett spor, sier Fletcher.

 

Powered by Labrador CMS