Gikk over til draktnummer 24: Darren Fletcher.

– Sesongen har vært en bonus

Darren Fletcher fryktet han aldri kom til å spille en kamp for United igjen og føler seg heldig nå som han er tilbake på beina.

Publisert Sist oppdatert

Før sesongen tvilte nok de fleste på at vi kom til å få se Darren Fletcher tilbake på banen innen kort tid. I desember returnerte imidlertid skotten på Villa Park hvor han spilte 20 minutter etter å ha vært ute grunnet mageproblemene i nesten ett år.

Selv om midtbanemannen ikke har spilt fast, er Fletcher mer enn fornøyd med 17 kamper i 2013/14.

– Hele denne sesongen har vært som en bonus for meg. Jeg har vært ute i så langt tid at da jeg kom tilbake var det stor forskjell på meg og de andre spillerne, sier han til ManUtd.com.

– Med en gang du er tilbake ønsker du å konkurrere igjen, og jeg ser fram til en sommer hvor jeg skal holde meg i form og få en god pre-season under beltet. Jeg føler jeg har forbedret meg etter hvert som sesongen har gått og jeg håper jeg kan fortsette med det.

Lagmessig er imidlertid Fletcher enig at sesongen har vært et mareritt, men 30-åringen skryter av hvordan fansen har taklet nederlagene.

– Det har ikke vært så mye positivt å ta med seg fra denne sesongen, men for min del har jeg innsett hvor god fansen vår er.

Powered by Labrador CMS