– Må kjempe for plassene

Darren Fletcher er villig til å kjempe for en plass på laget.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er ute av både ligacupen, FA-cupen og Champions League, og mye skal til for at rødtrøyene sikrer seg en Champions League-plass til neste år.

Noe av det første United-sjef David Moyes sa på onsdagens pressekonferanse etter cupexiten var at laget trenger en ombygging – til tross for at skotten tok over de regjerende ligamestrene.

Og det godtar Fletcher, og Moyes’ landsmann er foreberedt på å gi alt for å beholde plassen på laget.

– Må sikre meg en plass på laget

– Gutta må spille bra for å være i sjefens planer for neste sesong, sa han, og fulgte opp med:

– Det er mye snakk om endringer, så om du får muligheten til å spille, så må du gå ut og prestere og vise manageren at du vil være i United, at du er kapabel til å være i United og at du er god nok.

– Mange sier det ikke er noe å spille for nå, men det er det – du spiller for både personlig ære og for å sikre deg en plass på laget.

– Champions League fra tv-en blir tøft

Skotten, som har spilt Champions League-fotball i et ti år gruer seg til en sesong uten, men er motivert for å komme seg tilbake til Europas gjeveste klubbturnering.

– Å se Champions League fra tv-en neste sesong vil bli vanskelig å takle. Vi har spilt der hele karrieren min. Dette vil bli den første gangen vi ikke er der. Forhåpentligvis gir det oss ekstra motivasjon for å komme oss tilbake.

– Champions League er høydepunktet i klubbfotball og Manchester United må være i denne turneringen. Som spiller, er det den beste følelselen å spille på stadioner som Allianz Arena og mot toppkvalitetslag. Vi har hatt suksess der i det siste og jeg er sikker på at vi vil det i fremtiden også.

UTSLÅTT: Champions League vil bli vanskelig å se fra tv-en, fastslo en skuffet Darren Fletcher.
UTSLÅTT: – Champions League vil bli vanskelig å se fra tv-en, fastslo en skuffet Darren Fletcher.

Skal ha gullet tilbake

Ikke bare en topp fire-plassering er nok for Fletcher – han vil vinne hele ligaen.

– Neste år kommer vi ikke tenke på å komme til Champions League. Vi vil tenke på å vinne ligaen og komme til Europa på den måten.

– Gapet er ikke så stort som folk tror. Vi har noen fantastiske spillere. Det kommer til å bli noen signeringer også, og forhåpentligvis kan det ta oss til der vi vil være, sa skotten, ifølge Sky Sports.

Powered by Labrador CMS