– Kom tilbake i mai

Darren Fletcher har èn klar melding til kritikerne som gasser seg over Uniteds ynkelige seriepremiere: La oss snakkes i mai!

Publisert Sist oppdatert

Ekspertkommentatorer og avisspaltister nikket lenge samtykkende til endringene Louis van Gaal gjorde med United under sommerens turnè i USA, men etter 1-2 mot Swansea i seriepremieren på Old Trafford har pipen fått en annen lyd.

For å si det mildt.

– Det mange har ventet på

Nå slår visekaptein Darren Fletcher tilbake mot kritikken. Til Manchester Evening News forklarer Fletcher at Manchester United må dømmes i mai når samtlige 38 seriekamper er spilt og ikke etter bare èn kamp.

– Det er alltid store nyheter når Manchester United sliter. Det så vi også forrige sesong og de dårlige resultatene var noe mange tydeligvis hadde ventet på i lang tid. Men la oss se hva de sier i mai. Vi må sørge for at fjorårssesongen var et engangstilfelle, sier Fletcher

Den rutinerte skotten, som selv fikk kritikk etter åpningskampen mot Swansea, mener kritikken bare vil styrke United.

VIL SLÅ TILBAKE: Darren Fletcher er overbevist om at Louis van Gaal vet hvilke knapper han skal trykke på for å få United tilbake på rett kjøl.
VIL SLÅ TILBAKE: Darren Fletcher er overbevist om at Louis van Gaal vet hvilke knapper han skal trykke på for å få United tilbake på rett kjøl.

– Jeg vet at det trengs spillere med spesielle egenskaper og mental styrke for å spille for Manchester United, og dette ser jeg hos dagens spillere. Mange snakker om spillerne som forsvant, men jeg ser sulten hos unge spillere som vil inn på laget.

– Vet sesongen blir bra

Målscorer og kaptein Wayne Rooney var den første til å innrømme at kampen mot Swansea var en solid nedtur etter en strålende sommerturnè i statene, men Rooney er sikker på at Louis van Gaal vil få skuten på rett kjøl snarest mulig.

– Kanskje vi ble litt overmodige etter en god pre-season, men vi vil slå tilbake og lære av manageren. Han forlanger 100 prosent av oss og nå må vi luke bort feilene som kostet oss dyrt mot Swansea. Gjør vi det vinner vi kampene, sier Rooney.

Powered by Labrador CMS