Fletchers første mål

Den gamle United-helten med sitt første mål etter at han forlot United, men det ble tap mot bunnlaget Leicester.

Darren Fletcher er en mann vi United-supportere setter stor pris på, og derfor var det lørdag ettermidag svært hyggelig å se at han scoret for West Bromwich i den viktige hjemmekampen mot Leicester City.

Mållinjeteknologi måtte til, men Fletcher kunne i alle fall juble for scoring etter en heading, noe som forhåpentligvis er et godt omen etter at to Fletcher-headinger bidro til 4-3-seieren hjemme mot City i 2009.

Nugent utlignet Fletchers ledermål, men Baggies gikk til pause med ledelse likevel etter at Gardner puttet 2-1. Leicester ga uansett ikke opp, og Huth utlignet med ti minutter igjen, og kort tid før slutt scoret Vardy vinnermålet for bortelaget.

Ingen hyggelig dag for Fletch til tross for målet, altså, men det ser likevel ut til at det går mot fornyet kontrakt for West Bromwich, og både manager Pulis og lokalavisjournalister har hatt mye godt å si om det Fletcher har gjort både på og utenfor banen i klubben.