Fletcher møtte fansen – oppklarte egen direktørrolle

Hva gjør egentlig en teknisk direktør på benken under kampene til førstelaget?

Publisert Sist oppdatert

Det måtte Darren Fletcher svare på da han møtte representanter fra fansen i møtene som har navnet «Fans Forum».

Fletcher ble ansatt som teknisk direktør i fjor, uten at det har kommet frem helt konkret hva den tidligere United-spilleren gjør i hverdagen.

– Det har vært en overgangsprosess (på grunn av managerskiftet), der min rolle har vært å bidra både på treningsfeltet og under kampene, sa Fletcher.

– Det er nok den delen av arbeidet mitt som har vært mest synlig, men det kommer egentlig bare i tillegg til det jeg gjør som teknisk direktør.

Både Michael Carrick og Kieran McKenna forlot klubben etter at Ole Gunnar Solskjær var ferdig som manager.

– Det har vært en strålende erfaring å jobbe med kombinasjonen av langsiktig, strategisk planlegging og det å bidra som trener.

Fotballdirektør John Murtough var også til stede på møtet og snakket om Fletchers arbeid.

– Darren har spilt en betydelig rolle siden han ble ansatt og bidratt med sine erfaringer som tidligere fotballspiller på flere områder.

På møtet tok også Fletcher dødballtrener Eric Ramsay i forsvar.

– Folk ser bare på den ene delen av dødballene. Den viktigste grunnen til at vi hentet Eric var at vi slapp inn for mange baklengsmål på dødballer, og har vi blitt bedre på denne sesongen. Eric er en fantastisk trener, sa Fletcher.

Fletcher nevnte også Anthony Elanga og Hannibal Mejbri konkret da han snakket om akademiets fremgang, og forsikret United-supporterne som var i Madrid om at støtten deres ble hørt og satt pris på.

Hele referatet fra møtet er ikke publisert ennå.

Powered by Labrador CMS