Skal temme ulvene

Darren Fletcher friskmelder seg selv til morgendagens møte med Wolves.

Publisert Sist oppdatert

27-åringen måtte kaste inn håndkleet etter en blodig smell mot Aston Villa på tirsdag, men skotten erklærer seg klar til dyst mot Mick McCarthys menn etter å ha deltatt på fredagens treningsøkt.

– Jeg føler meg frisk og rask, og trente i morges. Jeg er klar og gleder meg til kamp, forteller Darren Fletcher til ManUtd.com.

Ubeseirede Manchester United har opparbeidet seg en fem poengs luke ned til nærmeste tittelutfordrer, og i morgen setter Fletcher & Co således kursen mot West Midlands stinne av selvtillit. Den utrettelige midtbanemannen advarer imidlertid mot å ta lett på oppgaven som venter på Molineux lørdag kveld.

– Wolverhampton ingen kasteball

– Det er ingen som venter at vi skal tape mot Wolverhampton, men vi må være forsiktige. De har prestert godt, men ikke fått den poengfangsten de kanskje fortjener, mener skotten.

De to lagene kjemper en innbitt kamp helt i hver sin ende av tabellen, men statistisk sett ligger alt til rette for en jevn og tett affære når lagene barker sammen i morgen. Seks av de siste åtte oppgjørene lagene i mellom har nemlig endt med ettmålsseier i favør de Røde fra Manchester.

Jevnt ble det også da tangotrøyene besøkte Old Trafford og tapte helt på målstreken i det motsatte oppgjøret tidligere denne sesongen. Den kampen sitter friskt i Darren Fletchers minne.

– Ja, de har imponert meg stort denne sesongen, og vi fikk merke hvor tøft det var da de kom på besøk. Vi vet hva som venter oss; de kommer til å gi alt og spille god fotball. De kan vise til gode resultater mot blant annet Liverpool og Chelsea, så vi er klar over at det er en tøff oppgave som venter. Vi må spille opp mot vårt beste, sier han.

Poeng betyr klubbrekord

Dersom Manchester United unngår nederlag mot morgendagens bunnplasserte motstander, har klubben gått hele 30 seriekamper uten tap – hvilket vil være ny klubbrekord. Dog er det en rekord midtbanesliteren i utgangspunktet bryr seg katten om.

– Ja, alle snakker om denne rekken med kamper uten tap. Det er fantastisk og gir oss selvtillit, men det viktigste – og det som spillerne er fokusert på – er bare å vinne ligaen.

Powered by Labrador CMS