– Lønnskonflikt skaper trøbbel

Darren Fletchers overgang til West Ham har gått i stå fordi United nekter å betale lønnsmellomlegget.

Publisert Sist oppdatert

Det har lenge vært en kjent sak at Darren Fletchers tid i Manchester United nærmer seg slutten.

Ryktene de siste ukene har derfor ikke handlet om hvorvidt Fletcher kommer til å flytte på seg eller ei, men heller hvor og når Fletcher tar sitt neste steg i karrieren.

West Ham har seilet opp som den store favoritten til å sikre seg skottens underskrift, men uenigheter rundt lønnen kan gjøre at overgangen nå stopper opp, ifølge Daily Mail.

London-klubben er nemlig ikke i villige til å gi Fletcher like mye lønn som han har i øyeblikket. Manchester United nekter på sin side å betale mellomlegget ut kontrakten, som strekker seg til førstkommende sommer.

United ser angivelig på det som en stor nok gest å la Fletcher gå gratis. De er også veldig åpne for å beholde Fletcher ut kontraktstiden. De er imidlertid ikke villige til å både la Fletcher gå, og samtidig betale ham lønn for å spille resten av sesongen i West Ham.

West Ham er veldig interesserte i å hente Fletcher til Upton Park, men det er usikkert hva som kommer til å skje etter at forhandlingene har stoppet opp.

Darren Fletcher er i øyeblikket tilsynelatende overflødig i Manchester Uniteds stall, og kan ikke vente seg særlig med spilletid om han blir i klubben.

Det er forventet at Fletcher før eller senere vil innta en trener- eller ambassadørrolle i United, men dette vil ikke skje før spilleren legger skoene på hylla for godt.

Powered by Labrador CMS