– Fantastisk utfordring

VIDEO Darren Fletcher etter overgangen til West Bromwich.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld skjedde det som en stund har ligget i kortene – Darren Fletcher forlot Manchester United.
Etter 342 kamper, 5 Premier League-, 1 Champions League-, 1 FA-cup-, 1 Klubb-VM- og 2 Ligacupmedaljer, skrev 31-åringen under på en 2½-årskontrakt med West Bromwich Albion.

Før helgen tydet det meste på at han ville havne i West Ham. Han var i London for å forhandle frem en avtale, men partene kom ikke til enighet. Dermed returnerte han til Manchester, men – skulle det vise seg, ikke for så veldig lenge.

Full forvirring

Mandag kveld kom først meldingen om at Fletcher var på vei mot Birmingham. Deretter dukket han imidlertid opp på et bilde som viste  ham sammen med resten av United-troppen, tilsynelatende for å ta del i forberedelsene til tirsdagens omkamp mot Cambridge. Var det hele bare et rykte? Var han ikke på vei til Birmingham allikevel?
Deretter skjedde imidlertid alt med lynets hastighet. Bildet viste seg å være tatt tidligere på kvelden, og snart dukket den offisielle bekreftelsen opp om at han hadde signert kontrakten med sin nye klubb. Det skjedde like over midnatt, engelsk tid. Overgangen fullført og Darren Fletcher var West Bromwich-spiller. Som vi ser av bildet, har han tatt med seg sitt gamle trøyenummer.

Til West Bromwichs offisielle hjemmeside sier Fletcher at han føler seg «great» nå som han nå står overfor en helt ny utfordring. – Jeg har jo tilbrakt hele karrieren min i Manchester United, så jeg kjenner jo ikke til noe annet. Men nå følte jeg at tiden var inne til å flytte på meg. Jeg har ikke noen sterke følelser ved å gjøre det – selv om jeg selvfølgelig sitter på mange store minner. Fra nå av er jeg imidlertid West Bromwich-spiller, og jeg klarer nesten ikke å vente med å komme igang, sier den ferske 31-åringen. Fletcher fylte år på søndag.

Powered by Labrador CMS