– Stresser ikke med comeback

Darren Fletchers helse er på bedringens vei, men han ønsker ikke å komme tilbake på banen før han er hundre prosent frisk.

Publisert Sist oppdatert
Midtbanespilleren har blitt gitt en pause fra trening og kamper på ubestemt tid. Han prøver for tiden å overvinne sykdommen ulcerøs kolitt, en kronisk tarmsykdom. Skotten var nylig gjest hos Sky Sports og oppdaterte sin egen situasjon.

– Har ikke satt tidspunkt

Nyheten om at Fletcher måtte ta en pause fra fotballen kom på et meget ubeleilig tidspunkt og det har vært spekulert i når midtbanespilleren er tilbake. – Jeg går fortsatt på medisiner, jeg trener fortsatt ikke, men sakte men sikkert blir jeg bedre. Jeg har ikke satt en bestemt tid jeg skal være tilbake. Det er veldig vanskelig å si når det eventuelt blir. – Jeg ønsker å være hundre prosent når det skjer. Jeg føler jeg har prøvd det før og det har vist seg å være veldig vanskelig, så denne gangen vil jeg gjøre det rett. Det vil bare være til fordel for meg, Skottland og Manchester United, forklarer han.

Jobber med reservene

Skotten har de siste ukene hjulpet Warren Joyce med reservelaget, men innrømmer at han har savnet å være på trening og bidra i kamper for United. – Jeg hjelper Warren med reservene hver eneste dag og jeg nyter erfaringen. Det er flott å kunne bidra med min kunnskap til de yngre spillerne. – Jeg er ikke noe stor fan av å sitte å se på fotball hjemme. Jo lengre unna du er det som skjer, jo vanskeligere er det. Jeg har vært hjemme en del å sett kampene på TV, men nå nylig har jeg følt meg frisk nok til å dra på stadion og treningene for å følge med, avslutter Fletcher.
Powered by Labrador CMS