– Fornøyd med Fletcher

Reservelagssjef Warren Joyce er nå klar til å sende Darren Fletcher tilbake til Sir Alex Ferguson.

Publisert Sist oppdatert

Det var ventet at han kun skulle spille en omgang, men Fletcher spilte samtlige 90 minutter i gårsdagens 1-2-tap mot Arsenal i reservenes sesongåpning. Nå ser han ut til å være tilbake i trening sammen med førstelaget i løpet av uka.

– Vi har spillere som trenger kamper, og vi må forsøke å finne plass til alle som trenger kamper i laget, sa Joyce til MUTV etter kampen i går.

– Det var fantastisk å se Fletch komme seg gjennom. Han jobbet hardt og er psvært profesjonell. Det er godt å se at han kom seg uskadd gjennom 90 minutter.

– Nå er det opp til manageren hvordan han skal restituere, men forhåpentligvis – bank i bordet – føler han seg bra og skal delta på trening senere denne uka.

Overgangsvinduet stenger om drøye to uker, og Joyce forventer at en del av spillerne han har til rådighet – i første omgang den eldre garden – forsvinner på kortidsavtaler rundt om i ligasystemet. Det er med andre ord ventet at reservelagstroppen skal se ut omtrent som det laget som vant FA Youth Cup i fjor.

– Det er en bra gruppe, men det er en ung gruppe, så det kommer til å bli vanskelig for dem denne sesongen. Men suksessen måles utifra hvordan spillere går gradene, ikke nødvendigvis om vi vinner kamper.

– Det blir veldig vanskelig å gjøre det vi gjorde i fjor med denne aldersgruppa. Så fort de vi planlegger utlån for forsvinner, blir det tøft for gutta og en stor læringskurve for dem.

Powered by Labrador CMS