Har tro på seier

Les hva Fletcher sier eksklusivt til united.no om kampen mot West Bromwich!

Publisert Sist oppdatert

US-redaktør Lars Morten Olsen møtte Darren Fletcher på Carrington i forkant av morgendagens oppgjør mot West Bromwich. Skotten advarer, i likhet med Sir Alex, om å undervurdere WBA. Fletcher forventer en tøff kamp, noe han håper supporterne også forstår at det er.

– Jeg synes folk skal være forsiktige med å forvente for mye. Det kommer til å bli en vanskelig kamp, sier Fletcher eksklusivt til united.no

– Jeg så West Bromwichs kamp mot Arsenal på TV, og ble skikkelig imponert. De ledet 3-0, og selv om Arsenal reduserte to ganger, holdt de hodet kaldt og klarte å vinne 3-2.

Darren Fletcher, som selv kommer fra et landslagsopphold, mener landslagspausen kan bidra til at oppgaven blir ekstra tøff.

– I tillegg er det alltid vanskelig første kamp etter landskampavbrekk. Spillerne har vært borte i mange dager, og vi har mistet viktig trening og spillerformasjon sammen.

Han er allikevel offensiv og har tro på at United vinner kampen så lenge man går til kampen med rett taktikk og innstilling.

– Samtidig er dette på Old Trafford, og med fansen bak oss har vi god tro på at vi kan vinne kampen. Men vi må være forsiktige. West Bromwich spiller veldig pasningsorientert, og kan være vriene å slå hvis man tillater dem å spille deres spill. De spiller ofte med stor fart og har noen farlige spillere.

– Vi må være alerte og forsiktige, men sett under ett må vi stole på oss selv og gå ett hundre prosent for tre poeng, avslutter Darren Fletcher til united.no.

Powered by Labrador CMS