– Håper å gå i riktig garderobe…

Darren Fletcher returnerer til Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

En av gangene Teddy Sheringham returnerte til Old Trafford med Tottenham gikk han til feil benk, til stor glede for United-fansen.

Darren Fletcher var enda lenger i United før han til slutt forlot klubben, og skotten håper nå å unngå en lignende tabbe, sier han til MUTV.

– Ja, jeg ser frem til det. Jeg er bare veldig bevisst på at jeg må sørge for å gå ut på riktig side, gå i riktig garderobe og ting som det, så jeg må være veldig fokusert og konsentrert!

31-åringen er uansett ikke lysten på å la United få det lett.

– Men jeg kommer tilbake med en jobb å gjøre for mitt nye lag, og det vil være fokus når jeg er der. Før kampen vil det selvsagt være håndtrykk og ulike ting som det, men i de 90 minuttene kampen pågår er jeg en motstander, og selv om United ønsker å vinne så ønsker jeg å vinne også. Slik er fotballen, og det er vinnerinstinktet inni deg, og jeg tror ærlig talt ikke at noen ville forventet noe annet.

West Bromwich-kapteinen har uansett allerede vært til hjelp for United etter klubbskiftet, siden han var en del av laget som tok poeng fra Liverpool sist helg.

20090920_city_fletcher
UNITED-HELT: Darren Fletcher, her etter det ene av sine to mål i 4-3-byderbyet mot City.
Powered by Labrador CMS